ΤΟΠΙΚΑ

Ζωντανή σύνδεση με Βόλο…

ζωντανή-σύνδεση-με-βόλο-838227

Εικόνες του Βόλου θα διανθίσουν σε απευθείας σύνδεση τη σημερινή εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά «Μπράβο» που θα προβληθεί στις 20.45 από το κανάλι «Ε».

Η Λέσχη Εργαζομένου Κοριτσιού και ο Σύλλογος για τη Διάδοση της Ελληνικής Παράδοσης Κάτω Λεχωνίων θα πρωταγωνιστήσουν στην αποψινή τηλεοπτική σύνδεση, που θα πραγματοποιηθεί από την παραλία του Βόλου, μπροστά από το Haagen Dazs, που βρίσκεται στην παραλία του Βόλου με παρουσιάστρια τη Βίκυ Τσεκούρα, «ψυχή» των δύο παραπάνω ομάδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι επιθυμία της Ρούλας Κορομηλά, η Βίκυ Τσεκούρα να είναι η οικοδέσποινα της βραδιάς από το Βόλο και η σχετική πρόταση έγινε μέσω της ομάδας παραγωγής.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η Βίκυ Τσεκούρα, υπογραμμίζει ότι «κατ’ αρχήν θα ανεβάσουμε στο instagram φωτογραφίες που θα τραβάμε εκείνη η στιγμή, με καλοκαιρινή διάθεση για να προβάλουμε το Βόλο, ενώ θα υπάρχει ένα χρηματικό έπαθλο που θα δοθεί στο τέλος του μήνα, σε όποια πόλη έχει ανεβάσει τις περισσότερες φωτογραφίες». Μέσω της παραπάνω απευθείας σύνδεσης «θα γίνει τουριστική προβολή της πόλης, θα αναδείξουμε τα τσιπουράδικα της περιοχής μας, τη φιλόξενη παραλία μας, θα χορέψουμε όλοι μαζί, το τραγούδι «Στου Βόλου τις ακρογιαλιές» και θα ανεβάσουμε, όσες πιο πολλές φωτογραφίες μπορούμε στο instagram, διεκδικώντας το βραβείο των 6.000 ευρώ από τη Wind» υπογραμμίζει η κ. Τσεκούρα.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου