ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Συμπαράσταση ΣΥΡΙΖΑ στη Θάλεια Στάχτου

συμπαράσταση-συριζα-στη-θάλεια-στάχτ-82876

Το τμήμα εργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας εκφράζει τη συμπαράστασή του στην πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας Θάλεια Στάχτου, εναντίον της οποίας έχουν καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, στελέχη της δημοτικής αρχής Βόλου, για δηλώσεις της οι οποίες σχετίζονταν απόλυτα με την συνδικαλιστική της ιδιότητα.

Η μήνυση έρχεται σε συνέχεια της παραπομπής της με πειθαρχική δίωξη.

«Οι διώξεις αυτές, αναφέρει σχετική ανακοίνωση, αποτελούν απαράδεκτο φαινόμενο καθώς ποινικοποιούν τη συνδικαλιστική δράση. Βέβαια από μια δημοτική αρχή η οποία έχει μπερδέψει τον θεσμικό της ρόλο με την ανάγκη της να εξουσιάσει τα πάντα στο δήμο Βόλου, δεν περιμένει κανείς κάτι διαφορετικό. Το θέμα αυτό ωστόσο, δεν αφορά μόνο τη σύγκρουση ενός σωματείου με μια απαράδεκτη δημοτική αρχή. Σχετίζεται γενικότερα με την προάσπιση της δημοκρατίας στους χώρους εργασίας και τη δημόσια ζωή του τόπου μας».

Εξάλλου, συμπαράσταση στην πρόεδρο του συλλόγου των ΟΤΑ εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Ταξικός Συντονισμός Ανατροπής συνδικαλιστικών κινήσεων, οργανώσεων, συλλογικοτήτων, ανέργων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου