ΤΟΠΙΚΑ

Στην Πορταριά το 8ο χειμερινό κλινικό φροντιστήριο στις κινητικές διαταραχές

στην-πορταριά-το-8ο-χειμερινό-κλινικό-φ-828427

Το 8ο κατά σειρά χειμερινό κλινικό φροντιστήριο στις κινητικές διαταραχές διοργανώνει από αύριο Παρασκευή 16 έως μεθαύριο Κυριακή 18 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο «Xenia Palace» στην Πορταριά Πηλίου, η Ακαδημία Νευροεπιστημών.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Νευρολογίας (ΕΑΝ), η οποία προωθεί την «Αριστεία στη Νευρολογία στην Ευρώπη» και θεωρείται μία πρότυπη επιστημονική συνάντηση.

Στο 8ο χειμερινό κλινικό φροντιστήριο έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και αναμένεται να μιλήσουν για τα νέα δεδομένα και τις θεραπευτικές και διαγνωστικές εξελίξεις στη διάγνωση και θεραπεία των κινητικών διαταραχών και ειδικά της νόσου του Πάρκινσον, που αποτελεί τη δεύτερη σε συχνότητα εκφυλιστική πάθηση του εγκεφάλου, αλλά και της πολλαπλής σκλήρυνσης.

Στόχος του κλινικού φροντιστηρίου, το οποίο απευθύνεται σε νευρολόγους και ιδιαίτερα σε νέους ιατρούς, ειδικευόμενους, αλλά και επαγγελματίες Υγείας, είναι να καλύψει ολόκληρο το φάσμα των κινητικών διαταραχών, με τη συμμετοχή έμπειρων και καταξιωμένων ξένων και Ελλήνων επιστημόνων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου