ΤΟΠΙΚΑ

Η Μις Αυστρία στο Πήλιο

η-μις-αυστρία-στο-πήλιο-828041

Το Πήλιο επισκέφτηκε πρόσφατα η Μις Αυστρία 2015 Annika Grill, κατόπιν συνεργασίας του επιχειρηματία Κώστα Λεβέντη με την διοργάνωση Miss Austria Corporation. Η επιτυχημένη πρωτοβουλία που είχε προηγηθεί το 2014 επαναλήφθηκε, με στόχο τη συνέχιση της προώθηση του Πηλίου στην Αυστρία και στο πλαίσιο αυτό η Μις Αυστρία φωτογραφήθηκε για λογαριασμό περιοδικών μόδας της Αυστρίας και όχι μόνο.

Η Μις Αυστρία Annika Grill έφτασε το προηγούμενο Σάββατο 11 Ιουνίου με κατευθείαν πτήση της Austrian Holidays στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου. Η ομάδα που συνόδευε την Annika Grill αποτελούνταν από το γνωστό φωτογράφο και fun του Πηλίου, Heli Mayr, τη στυλίστρια Claudia Kriechbaumer και την Julia Traxler βοηθό φωτογράφου.

Το LES HIRONDELLES προκειμένου να προωθήσει το Pelion Voucher με τα Easy Go Pelion Holiday Package, διέθεσε την οργάνωσή του, στην εξυπηρέτηση της ομάδας και δεν άφησε παραλία και δραστηριότητα για την ανάγκη της φωτογράφισης που να μην τους περιήγησε. Πανταχού παρών ο υπεύθυνος του προορισμού, του LES HIRONDELLES Δημήτρης Σ. Λεβέντης o οποίος ήταν η «σκιά» τους για την εκπλήρωσης της οποιαδήποτε επιθυμίας τους καθ’ όλη την διάρκεια της φιλοξενίας τους.

Ο δικτυακός χώρος των προσωπικών τους σελίδων της αυστριακής αποστολής, στο Facebook και στο Instagram πήρε φωτιά στην κυριολεξία, από την αποτύπωση των προσωπικών τους στιγμών στο Πήλιο με τα θετικότερα σχόλια, καλώντας τους απανταχού φίλους για τον προορισμό Πήλιο.

Η σύνδεση της φωτογράφισης της Μις Αυστρία 2013 με τα γυρίσματα του Μamma mia είχε προκαλέσει ήδη το ενδιαφέρον των τουριστικών ΜΜΕ και όχι μόνο, ενώ αφιέρωσαν ρεπορτάζ και επιλεγμένο φωτογραφικό υλικό και αυτό θα αποτυπωθεί και για την Μις Αυστρία 2015.

Ο ακτές του Ανατολικού Πηλίου, Πλάκα, Παπά Νερό, Νταμούχαρη, η σπηλιά της Φακίστρας, ο Μυλοπόταμος, στο εκκλησάκι της Παναγίας Φανερωμένης, απόκρημνες ακτές του Ανατολικού Πηλίου ζωντάνεψαν από την φωτογράφιση, το Αερικό Cαfe, το εστιατόριο Κρίτσα, το Αγρόκτημα Καραΐσκου, στην Πορταριά ήταν τα σημεία που φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του οργανισμού MISS AUSTRIA και του LES HIRONDELLES. Εντυπωσιάστηκαν από την επίσκεψή τους στο Αγρόκτημα Καραΐσκου και η φωτογράφισή της κατά την διάρκεια του μαθήματος παρασκευής του παραδοσιακού σπετζοφάι, προσωπικά από την Μις Αυστρία, απέσπασε τα καλύτερα σχόλια.

«Τις καλύτερες στιγμές ως Μις Αυστρία 2016 τις πέρασα εδώ, στην Ελλάδα στον όμορφο τόπο σας» δήλωσε στην οικογένεια Λεβέντη φεύγοντας, ενώ πρόσθεσε «σας ευχαριστώ πολύ εκ μέρους του Οργανισμού MISS AUSTRIA για την μοναδική φιλοξενία που προσφέρατε σε όλη την ομάδα μου. Θα σας το ανταποδώσουμε για την περιοχή σας σύντομα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου