ΤΟΠΙΚΑ

Παρέμβαση του Συλλόγου Τριτέκνων Μαγνησίας

παρέμβαση-του-συλλόγου-τριτέκνων-μαγ-823983

Με επιστολή του ζητεί από τον πρωθυπουργό να δοθούν τα εφόδια στους μαθητές, που δεν έχουν υπολογιστές

Τη στήριξη της πολιτείας ζητούν οι τρίτεκνοι, απευθυνόμενοι στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με βασικό αίτημα την ενίσχυση των οικογενειών που δεν έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στις ανάγκες τηλεκπαίδευσης των παιδιών τους. Κοινό το αίτημα της ενίσχυσης των παιδιών με τα αναγκαία εφόδια που θα τους επιτρέψουν να κερδίσουν το μεγάλο στοίχημα της γνώσης, στην εποχή της πανδημίας.

Απευθυνόμενοι στον πρωθυπουργό, οι τρίτεκνοι τονίζουν «να αναλάβει την ευθύνη και να επιδείξει την ευαισθησία που χρειάζεται, ώστε τα παιδιά μας να μπορούν να ανταποκριθούν στην εξ αποστάσεως επικοινωνία μαθητών – εκπαιδευτικών που θα συμβάλλει να μη χάσουν την επαφή με τα γνωστικά αντικείμενα που έχουν διδαχτεί, να έχουν δημιουργικές ασχολίες όσο είναι κλεισμένα στο σπίτι».

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε με την πρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων Μαγνησίας και γενική γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, Σούλα Βακουφτσή, η οποία ανέφερε ότι «η παρέμβαση πραγματοποιήθηκε μετά τα αιτήματα που δεχτήκαμε από οικογένειες που αδυνατούν να εξασφαλίσουν υπολογιστές για τα παιδιά τους. Υπάρχουν περιπτώσεις οικογενειών που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τα προς το ζην. Την προηγούμενη φορά προτρέψαμε τους γονείς που αντιμετώπιζαν πρόβλημα να απευθυνθούν στους διευθυντές των σχολείων όπου φοιτούν τα παιδιά τους, για να εξυπηρετηθούν».

Με τα οικονομικά του Συλλόγου εξαιρετικά περιορισμένα, ζητήθηκε η συνδρομή του πρωθυπουργού, προκειμένου να βοηθηθούν οι μαθητές που στερούνται ακόμη και τα αναγκαία. «Γινόμαστε αποδέκτες της αγωνίας των γονέων που δεν μπορούν να προσφέρουν τα αναγκαία στα παιδιά τους. Δεν σταματούν τα προβλήματα και προσπαθούμε να βρούμε λύση» είπε.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου