ΤΟΠΙΚΑ

Εκλεβε μπαταρίες εταιρειών και τις διέθετε στην ανακύκλωση

εκλεβε-μπαταρίες-εταιρειών-και-τις-δι-810804

Μπαταρίες από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έκλεβε 23χρονος Αλβανός και τις διοχέτευε σε μάντρες σιδερικών για ανακύκλωση καταφέρνοντας με αυτόν τον τρόπο να αποσπά διόλου ευκαταφρόνητα ποσά.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, έκαναν έρευνα προχθές το μεσημέρι σε επιχείρηση ανακύκλωσης μετά από πληροφορίες που είχαν και εντόπισαν και κατάσχεσαν 20 μπαταρίες με κόστος διάθεσής περί τις 8.500 ευρώ.

Το κόστος τους είναι ιδιαίτερα υψηλό, καθώς οι μπαταρίες είναι μεγάλες. Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας τις τοποθετούν σε σταθμούς τους σε λόφους. Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν αρκετές αναφορές στην Αστυνομία για τις κλοπές από τρεις εταιρείες και οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες.

Στην έφοδο των αστυνομικών στην επιχείρηση σιδερικών οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τα κλοπιμαία. Από την πορεία της έρευνας προέκυψε ότι ο δράστης ήταν 23χρονος Αλβανός.

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν συνέλαβαν και τους δυο δράστες και σχημάτισαν δικογραφία κατά του 23χρονου και του προσωρινά υπεύθυνου της επιχείρησης 43χρονου Βολιώτη, στον μεν πρώτο για κλοπή και στο δε δεύτερο για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου συνεχίζει την προανάκριση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου