ΤΟΠΙΚΑ

Βολιώτισσα η επικρατέστερη για τη θέση της υποδιοικήτριας στην 5η ΥΠΕ

βολιώτισσα-η-επικρατέστερη-για-τη-θέσ-807998

Η Βολιώτισσα Κατερίνα Χαρανά, σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, φέρεται να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες και είναι η επικρατέστερη για να οριστεί νέα υποδιοικήτρια στην 5η ΥΠΕ δίπλα στο διοικητή Νέστορα Αντωνίου και την Αγγέλα Βαγενά, επίσης υποδιοικήτρια.

Η Κατερίνα Χαρανά, εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, θα αναλάβει υποδιοικήτρια στη θέση του Μιχάλη Βενιζέλου, που παραιτήθηκε από τη θέση του τον περασμένο Μάιο, λίγες ημέρες πριν από την έλευση του υπουργού Υγείας Αν. Ξανθού στη Λάρισα.

Η κ. Χαρανά είναι προϊσταμένη των Χειρουργείων στο Νοσοκομείο Βόλου, έχει τελειώσει την Εθνική Σχολή Υγείας και κατέχει μεταπτυχιακό στα οικονομικά και τη διοίκηση Υγείας.

Παράλληλα είναι προπτυχιακή φοιτήτρια της Νομικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ενώ για χρόνια είναι εκπαιδεύτρια της Γ.Γ. Διά Βίου Εκπαίδευσης με εκπαιδευτικό έργο στις Φυλακές Κασσαβετείας, αλλά και στις Φυλακές Βόλου.

Για τη συγκεκριμένη θέση είχε καταθέσει τα χαρτιά της πριν από ενάμιση περίπου μήνα ενώ ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί και από άλλα στελέχη. Ωστόσο, όπως λένε οι πληροφορίες, στο πρόσωπο της κ. Κατ. Χαρανά φέρεται να ομονοούν τόσο τα στελέχη της 5ης ΥΠΕ στη Λάρισα όσο και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας κεντρικά.

Εκτός απροόπτου οι οριστικές αποφάσεις του υπουργείου Υγείας θα ανακοινωθούν με επίσημο τρόπο το αμέσως επόμενο διάστημα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου