ΤΟΠΙΚΑ

Τιμήθηκε για την προσφορά του στην ΑΓΕΤ ο Δημήτρης Τσόγκας

τιμήθηκε-για-την-προσφορά-του-στην-αγε-80230

Αποχώρησε από το διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης Προσωπικού Τσιμέντων ο Δημήτρης Τσόγκας, γνωστός συνδικαλιστής στον χώρο της ΔΑΚΕ, καθώς συνταξιοδοτείται.

Ο Δημήτρης Τσόγκας όλα αυτά τα χρόνια ξεχώρισε για τη συνδικαλιστική του δράση μέσα στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ στον Βόλο, έχαιρε της εκτίμησης όλων των παρατάξεων, ενώ είναι ιδιαίτερα αγαπητός μεταξύ των συναδέλφων του.

Η πολύ καλή πορεία που διέγραψε ως αριστοτέχνης μπαλαδόρος στο ποδόσφαιρο, συνεχίστηκε και στην ΑΓΕΤ, όπου εργάστηκε για πολλά χρόνια.

Πριν από δύο ημέρες οι συνάδελφοί του στο σωματείο της ΑΓΕΤ στον Βόλο τού απένειμαν αναμνηστική πλακέτα.

Σε ανάρτηση που έκανε το σωματείο στα social media αναφέρει τα εξής:

«Είναι κάποιες στιγμές που δημιουργούν ανάμεικτα συναισθήματα. Στιγμές που έρχονται αναπόφευκτα και δεν ξέρεις αν πρέπει να χαρείς ή να λυπηθείς. Στην τελευταία συνάντηση μας ως ΔΣ αποχαιρετήσαμε τον συνάδελφο, μέλος του ΔΣ μας και φίλο Τάκη Τσόγκα. Εχθές βρεθήκαμε ως φίλοι πια να τον ευχαριστήσουμε για την συμβολή του, την αμέριστη στήριξη του και την αγωνιστικότητα που τον χαρακτήριζε όλα τα χρόνια που διεκδικήσαμε μαζί ένα καλύτερο αύριο για όλους τους συναδέλφους μας. Θέλουμε από καρδιάς να του ευχηθούμε ό,τι καλύτερο στο νέο κύκλο της ζωής του και να γνωρίζει πως οι συνάδελφοι και όλοι εμείς στο ΔΣ θα είμαστε πάντα η δεύτερη οικογένεια του».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου