ΤΟΠΙΚΑ

Εργατικό Κέντρο Βόλου: «Τους προσήγαγαν γιατί… πεινούσαν!»

εργατικό-κέντρο-βόλου-τους-προσήγαγ-801634

Σχετικά με τις προσαγωγές συνδικαλιστών του κλάδου της εστίασης κατά την σημερινή αιφνιδιαστική διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, από την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σύμφωνα με την κυβέρνηση, και… η πείνα συγκαταλέγεται, πλέον, στα ποινικά αδικήματα! Τουλάχιστον αυτό υποδήλωσε η ζέση με την οποία τα μέλη του Προεδρείου της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Τουρισμού, προσήχθησαν σήμερα το πρωϊ από την αστυνομία, επειδή… αποτόλμησαν, τηρώντας πιστά όλα τα υγειονομικά μέτρα, να μεταβούν ως το Μέγαρο Μαξίμου και να υπενθυμίσουν στον ανέμελο κο Πρωθυπουργό, ότι οι χιλιάδες, εξαναγκαστικά άνεργοι στον Επισιτισμό – Τουρισμό πεινάνε Χριστουγεννιάτικα, εξ αιτίας των άστοχων μέτρων του!

Θα πλήρωναν δε ίσως πιο ακριβά αυτό το τρομερό λάθος τους, εάν δεν επέδειχναν οι αστυνομικοί «μεγαλοψυχία», αφήνοντάς τους ελεύθερους, προφανώς για να επιλέξουν εκείνοι από μόνοι τους, αν θα καταλήξουν οι οικογένειές τους από τον κορωνοϊό ή απ’ την πείνα!

Φαίνεται, όπως αποδείχθηκε και από τον νέο, εξοντωτικό για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, Προϋπολογισμό, που ψηφίσθηκε χθες στη Βουλή, ότι η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη λίγο χολοσκά για το εάν υπάρχουν και άνθρωποι, που δίνουν αγώνα αυτήν την εποχή για να επιβιώσουν! Σίγουρα, για τον κ. Μητσοτάκη, τα όσα έγραφε η έκθεση Πισσαρίδη ήταν πολύ σπουδαιότερα, από όσα ανέγραφε το πανό των ανέργων στον Επισιτισμό – Τουρισμό! Αυτοί φώναζαν πως «πεινούσαν» και κείνη (η Έκθεση), εξηγούσε στον κ. Πρωθυπουργό πώς θα τους κόψει την πείνα! Οι σημερινές προσαγωγές, με πρόσχημα και μπαμπούλα τον κορωνοϊό, απλούστατα ήταν ο …πρόλογος. Κάτι σαν «χριστουγεννιάτικη ευχή» των ανέμελων στους παρίες αυτού του κόσμου!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου