ΤΟΠΙΚΑ

«Βοηθώ από το σπίτι»: Διαδικτυακός ο Έρανος Αγάπης 2020 της Μητρόπολης

βοηθώ-από-το-σπίτι-διαδικτυακός-ο-έρ-801073

Με σύνθημα «Βοηθώ από το σπίτι, κάνω την αγάπη πράξη», η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος θα διενεργήσει μέσω του διαδικτύου Χριστουγεννιάτικο Έρανο Αγάπης, με σκοπό την ενίσχυση του πολύπλευρου φιλανθρωπικού της έργου.

Προσαρμοζόμενη στις συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία, η τοπική Εκκλησία δίνει την δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να στείλει με ηλεκτρονικό τρόπο όσα χρήματα δύναται στον λογαριασμό του Εράνου Αγάπης, μέσω ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, imd.gr, από την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2021. Η διαδικασία είναι απλή και σύντομη και επιτρέπει από το σπίτι του ο καθένας να στείλει την αγάπη του στους συνανθρώπους μας.

Εναλλακτικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν το ποσό που επιθυμούν στον Τραπεζικό Λογαριασμό του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ι.Μ. Δημητριάδος: ΙΒΑΝ GR 0701102020000020229608771

Η Τοπική Εκκλησία προτρέπει όλους να αξιοποιήσουν και αυτούς τους τρόπους προσφοράς και να ενημερώσουν και όποιον θα επιθυμούσε να σταθεί αλληλέγγυος στη φιλανθρωπική δράση της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου