ΤΟΠΙΚΑ

Τηλεμαραθώνιος στην TRT για την Κιβωτό του Κόσμου

τηλεμαραθώνιος-στην-trt-για-την-κιβωτό-τ-800992

Στην ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου είναι αφιερωμένη η σημερινή εκπομπή Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα της TRT από τις 15.00 έως τις 17.00.

Ο πατέρας Αντώνιος δημιουργός της Κιβωτού, οι πρεσβευτές της Πάνος Μουζουράκης, Αποστολία Ζώη, Στέλιος Κρητικός, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ο Δήμαρχος Βόλου και βεβαίως ο μεγάλος δωρητής της Κιβωτού Κώστας Λούλης θα μιλήσουν για το θεάρεστο έργο του φορέα.

Η εκπομπή θα συνδεθεί με τα παραρτήματα της Κιβωτού σε Αθήνα, Χίο, Καλαμάτα και Κόνιτσα. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τις δωρεές σας στην διάρκεια της εκπομπής είτε σε χρήματα είτε σε είδη.

Η Κιβωτός του Κόσμου, εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού, με την καθοδήγηση του π. Αντωνίου 23 χρόνια τώρα στηρίζει μονογονεϊκές, άπορες οικογένειες και παραμελημένα παιδιά από τη βρεφική ηλικία μέχρι και την ενηλικίωσή τους.

Αποβλέπει κυρίως στη θεραπεία του τραύματος της παιδικής ψυχής και όχι μόνο στη στέγη, τροφή και εκπαίδευσή τους.

Διαθέτει σπίτια ολοήμερης (κλειστής) φιλοξενίας παιδιών, όπου μένουν 230 παιδιά κατόπιν εισαγγελικής εντολής κι ανάθεσης της επιμέλειας,

στην Αθήνα, στην Άνοιξη Αττικής, στον Πειραιά, στην Πωγωνιανή και Κόνιτσα Ηπείρου, στο Βόλο, στη Χίο και στην Καλαμάτα.

Επίσης, στο κέντρο ημέρας της Αθήνας εξυπηρετεί 310 οικογένειες – 400 παιδιά με σίτιση, ένδυση, ψυχολογική, νομική υποστήριξη, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εκπαίδευση, οικονομική ενίσχυση και κατάρτιση, με στόχο την κινητοποίηση των γονέων να αναλάβουν υπεύθυνα τον γονεϊκό ρόλο τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου