ΤΟΠΙΚΑ

Επεισόδιο με πρωταγωνιστή το Θ. Κλημόπουλο

επεισόδιο-με-πρωταγωνιστή-το-θ-κλημόπ-799369

Η κοπή έξι δέντρων κοντά στη διασταύρωση Δημάρχου Γεωργιάδου και Νικοτσάρα που κόπηκαν την προηγούμενη εβδομάδα από συνεργείο του Δήμου Βόλου, στάθηκε η αιτία να δημιουργηθεί χθες το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή το δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «Δρόμοι Συνεργασίας» Θωμά Κλημόπουλο, που κινήθηκε προς τα …ορεινά της αίθουσας του Δημοτικού Συμβούλιου, εκεί όπου κάθονταν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πρασίνου Παντελής Πελεκάνος.

Ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας σε πολύ έντονο ύφος απευθυνόμενος προς τον κ. Πελεκάνο του είπε «μην τολμήσεις να το ξανακάνεις. Κατάλαβες;».

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο κ. Πελεκάνος δεν αντέδρασε, στάση που διατήρησε ακόμη και όταν ο κ. Κλημόπουλος του άρπαξε το μικρόφωνο που είναι μπροστά από κάθε δημοτικό σύμβουλο. Τελικά το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας που ήταν δίπλα στον Αντιδήμαρχο, την ώρα που συνάδελφοί του δεν έκρυβαν τη δυσφορία τους και για τη στάση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Απ. Φοινικόπουλου, για το γεγονός ότι δεν φρόντισε, όπως έλεγαν, να επαναφέρει το δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας.

Από την πλευρά του ο κ. Κλημόπουλος που ρωτήθηκε αργά το βράδυ να αιτιολογήσει τη συμπεριφορά του σημείωσε ότι η φράση που τον οδήγησε και τον έκαναν έξω φρενών ήταν η δήλωση του κ. Πελεκάνου « …κάνουμε ότι θέλουμε», με τον Αντιδήμαρχο ωστόσο να υποστηρίζει ότι αυτή η φράση δεν εκστομίστηκε ποτέ από τον ίδιο, χωρίς να αποκλείει, όπως μας είπε, κάτι τέτοιο να ειπώθηκε από κάποιον άλλον συνάδελφό του.

Ο κ. Κλημόπουλος πριν επιτεθεί φραστικά στον Αντιδήμαρχο είχε υποστηρίξει ότι οι έξι μουριές ήταν υγιείς και δεν είχαν κανένα πρόβλημα, με τον κ. Πελεκάνο να αντιτείνει ότι τα δέντρα ήταν άρρωστα και έπρεπε να κοπούν, κάτι που, όπως είπε, έγινε παρουσία γεωπόνου της υπηρεσίας. Ο κ. Πελεκάνος από την πλευρά του σημείωσε ότι η κοπή δέντρων συνήθως εγκρίνεται από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, ωστόσο, όπως κατέληξε, στη συγκεκριμένη περίπτωση, κρίθηκε ότι η κοπή των δέντρων ήταν άμεσης προτεραιότητας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου