ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση εργασίας ΕΠΑ Θεσσαλίας Α.Ε.

συνάντηση-εργασίας-επα-θεσσαλίας-α-ε-79868

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης του τεχνικού κόσμου του Βόλου που δραστηριοποιείται στο χώρο του φυσικού αερίου, διοργανώθηκε συνάντηση εργασίας από την Εμπορική Διεύθυνση της Ε.Π.Α. Θεσσαλίας Α.Ε., την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012, στο ξενοδοχείο Volos Palace.

Στη συνάντηση συμμετείχαν o πρόεδρος ΠΣΔΜ-Η κος Αλπάκης Γ., ο Πρόεδρος ΕΕΤΕΜ Ν.Τ. Μαγνησίας κος Τσιργούλας Α., ο πρόεδρος του Συνδέσμου Θερμοϋδραυλικών Βόλου κος Καπανιάρης Α., εκπρόσωποι του Συνδέσμου Αδειούχων Εγκαταστατών – Συντηρητών Καυστήρων και Συσκευών Υγρών και Αερίων καυσίμων και του Συλλόγου Τεχνικών Αερίων Καυσίμων Θεσσαλίας.

Από την πλευρά της ΕΠΑ Θεσσαλίας ο Διευθυντής Εμπορικών Δραστηριοτήτων κος Μπακούρας Λεωνίδας, καθώς και στελέχη της εταιρίας ενημέρωσαν τα μέλη των Συλλόγων που δραστηριοποιούνται στη μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή και συντήρηση των εσωτερικών εγκαταστάσεων φ.α. για όλα τα τρέχοντα θέματα του κλάδου.
Κατά τη συνάντηση οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για την πορεία της διείσδυσης του φυσικού αερίου στη περιφέρεια της Θεσσαλίας, την εφαρμοζόμενη Τιμολογιακή Πολιτική της εταιρίας που έχει εξασφαλίσει σημαντική εξοικονόμηση στους καταναλωτές φυσικού αερίου, αναλύθηκαν οι πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις, επισημάνθηκε πόσο σημαντική είναι η συντήρηση των εσωτερικών εγκαταστάσεων φυσικού αερίου για την αποδοτική, οικονομική και ασφαλή λειτουργία τους και ακολούθησε ενδιαφέρουσα ανοικτή συζήτηση μεταξύ των εκπροσώπων της εταιρίας και των προσκεκλημένων, όπου διατυπώθηκαν ερωτήσεις και απόψεις επί των θεμάτων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου