ΤΟΠΙΚΑ

Σήμερα η δόση Νοεμβρίου

σήμερα-η-δόση-νοεμβρίου-79683

Αργά χθες το μεσημέρι έφθασε στις Εφορίες της Μαγνησίας η εγκύκλιος του Υπουργείου Οικονομικών με την οποία λήγει σήμερα το μεσημέρι η καταβολή της δόσης του Νοεμβρίου, η οποία κανονικά έληγε την περασμένη Παρασκευή, αλλά πολλοί φορολογούμενοι εγκλωβίστηκαν, καθώς τις δύο τελευταίες εργάσιμες μέρες του μήνα που πέρασε συνέπεσε και η 48ωρη πανελλαδική απεργία των Εφοριακών (ΠΟΕ/ΔΟΥ).

Λόγω της απεργίας πολλοί φορολογούμενοι που προσήλθαν χθες και προχθές στις Εφορίες του Βόλου για την καταβολή της δόσης Νοεμβρίου για το φόρο εισοδήματος και για την πληρωμή της δόσης όσων έχουν υπαχθεί σε καθεστώς ρύθμισης για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους, επιβαρύνθηκαν είτε με προσαυξήσεις είτε έχασαν την υπαγωγή τους στις ευνοϊκές διατάξεις της ρύθμισης.

Όσοι έχασαν λόγω της απεργίας των εφοριακών τις προθεσμίες για την εμπρόθεσμη καταβολή της δόσης του Νοεμβρίου, θα πρέπει να προσέλθουν μέχρι αργά σήμερα το μεσημέρι στην αρμόδια Εφορία, έσπευσε να σημειώσει αργά χθες το μεσημέρι ο Προϊστάμενος της ( Α΄, Β΄) ΔΟΥ Βόλου Χρ. Τσαμπρινός.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με στοιχεία που είχαν δοθεί πριν μερικές εβδομάδες, μόνον το μήνα Οκτώβριο είχαν προσέλθει ανά ΔΟΥ Μαγνησίας για την υπαγωγή τους στο καθεστώς της ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους προς το Δημόσιο οι παρακάτω επιχειρηματίες και ιδιώτες: Στην ( Α΄, Β ΄) ΔΟΥ Βόλου 440, στη ΔΟΥ Νέας Ιωνίας 47, στη ΔΟΥ Αλμυρού δεκαπέντε, στη ΔΟΥ Σκιάθου έξι και στη ΔΟΥ Σκοπέλου δέκα ρυθμίσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου