ΤΟΠΙΚΑ

Διαμαρτυρία της Ενωσης Θυμάτων Πολέμου για την απομάκρυνση του περιπτέρου

διαμαρτυρία-της-ενωσης-θυμάτων-πολέμ-792831

Εκπληκτη από το γεγονός της απομάκρυνσης του περιπτέρου στην οδό Ιωλκού με Ερμού δηλώνει η Ενωση Αναπήρων Θυμάτων Πολέμου και Εθνικής Αντίστασης Μαγνησίας.

Σε επιστολή της προς τον δήμαρχο Βόλου, Θάνο Θεοδώρου, η Ενωση σημειώνει ότι στο φάκελο της ιδιοκτήτριας του περιπτέρου Ελένης Μανδώρα φαίνεται ότι πάρα πολλές φορές είχε ζητηθεί η μεταφορά αυτού του περιπτέρου και πάντοτε οι απαντήσεις ήταν αρνητικές.

«Βρίσκεται σ’ αυτό το σημείο εδώ και 70 χρόνια και ανήκε στον αείμνηστο Ανάπηρο Πολέμου Μανδώρα Δημήτριο. Μετά το θάνατό του χορηγήθηκε στον αείμνηστο επίσης Ανάπηρο Πολέμου Ευάγγελο Μανδώρα και μετά το θάνατό του μεταβιβάστηκε στη σύζυγό του Μανδώρα Ελένη.

Γνωρίζουμε ότι τα περίπτερα παρεμποδίζουν, αλλά η Πολιτεία τα έδωσε στους Ανάπηρους, τα Θύματα Πολέμου και Εθνικής Αντίστασης, ως συμπλήρωμα των πενιχρών πολεμικών συντάξεών μας.

Δεν περιμέναμε ποτέ ο δήμος Βόλου να φερθεί τόσο ψυχρά και άπονα στον κόσμο αυτόν που έδωσε για την Πατρίδα τη ζωή του και την αρτιμέλειά του» αναφέρει.

Η Ενωση διαφωνεί με την απομάκρυνση του περιπτέρου και με την τοποθέτησή του στην οδό Αντωνοπούλου, όπισθεν ΛΙΝΤΟ, που ήδη υπάρχει εκεί κλειστό περίπτερο και τρία ανοικτά και ενεργά περίπτερα στο τετράγωνο.

«Δόθηκε η χαριστική βολή από το δήμο Βόλου στους ανθρώπους αυτούς που χάρισαν τη Λευτεριά στην Ελλάδα μας» καταλήγει η επιστολή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου