ΤΟΠΙΚΑ

Τρόφιμα μακράς διάρκειας παρέδωσε η ΝΟΔΕ Μαγνησίας στις «Ασπρες Πεταλούδες»

τρόφιμα-μακράς-διάρκειας-παρέδωσε-η-ν-792241

Τρόφιμα μακράς διαρκείας (ρύζι, μανέστρα, τραχανάς κτλ), Μέλι, Ταχίνι, δημητριακά, τσάι, γάλατα μακράς διαρκείας, τυριά, κρέατα (νωπά και κατεψυγμένα), απορρυπαντικά και είδη ατομικής υγιεινής (σαμπουάν, αφρόλουτρα κτλ), παρέδωσαν στο ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες» μέλη της ΝΟΔΕ Μαγνησίας.

Η κομματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας σ’ ανακοίνωσή της ευχαριστεί, φίλους και μέλη της Δ.Ε.Ε.Π (ΝΟ.Δ.Ε.) Μαγνησίας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο και συνέβαλαν ώστε να συγκεντρωθούν τα τρόφιμα και διαβεβαιώνει πως θα συνεχίσει και το 2021, να ενισχύει φορείς και να στηρίζει το έργο τους.

«Η ευαισθητοποίησή μας όπως εκφράζεται μέσω της δωρεάς, αποτελεί πολύτιμη βοήθεια στην προσπάθεια για στήριξη των συμπολιτών µας, στην μεγάλη αυτή συγκυρία που κληθήκαμε όλοι να αντιμετωπίσουμε. Για ακόμη μια φορά, μπορούμε να αποδείξουμε έμπρακτα πως με ομαδικό πνεύμα και αίσθημα αλληλεγγύης μπορούμε να πετύχουμε πολλά προς όφελος της κοινωνίας µας», καταλήγει η ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο πρόεδρος Δ. Νταόπουλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου