ΤΟΠΙΚΑ

«Αισιοδοξία για να ξεπεράσουμε την κρίση»

αισιοδοξία-για-να-ξεπεράσουμε-την-κρ-790179

«Κατασκευές από το ουράνιο τόξο» προτείνει σε εποχές κατήφειας ο Χρήστος Δημόπουλος, ο αγαπημένος συγγραφέας και παρουσιαστής μικρών αλλά και μεγάλων, υπογραμμίζοντας ότι «το χαμόγελο και η αισιοδοξία» είναι το ισχυρότερο αντίδοτο κατά της κρίσης.

Ο Χρήστος Δημόπουλος, που βρέθηκε χθες στο Βόλο, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους πολυάριθμους φίλους του, που γέμισαν χθες ασφυκτικά το Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας, συμμετέχοντας με πλατύ χαμόγελο, σε ανάλογες δημιουργικές δράσεις.

«Ψυχή» του τηλεοπτικού «Ουράνιου τόξου», της πολύ επιτυχημένης τηλεοπτικής εκπομπής της ΕΤ1, ο κ. Δημόπουλος, παρακινεί ουσιαστικά τα παιδιά να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, μέσω του καινούργιου του βιβλίου, αλλά και της τηλεοπτικής του εκπομπής, που έχει αποκτήσει πολλούς φανατικούς φίλους.

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι πέρα από τον παιδευτικό του χαρακτήρα, το «Ουράνιο τόξο» απευθύνεται σε όλους και κυρίως στους γονείς διότι «ανοίγει ένα δρόμο για το πώς μπορούμε και πως θα έπρεπε ίσως να επικοινωνούμε με τα παιδιά μας, που τόσο το έχουν ανάγκη» υπογράμμισε ο ίδιος, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Δεν παραλείπει, ωστόσο, να τονίσει ότι «πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, να πιστεύουμε στο μέλλον και να επενδύσουμε στα παιδιά μας, που είναι το αύριο». Ο κ. Δημόπουλος εισπράττει απλόχερα την αγάπη των παιδιών, ενώ όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «πρέπει να επενδύσουμε στα παιδιά, ώστε όταν μεγαλώσουν, να μπορέσουν να κάνουν κάτι καλύτερο από εμάς τους μεγάλους, που όπως φαίνεται, δεν τα καταφέρνουμε πολύ καλά».

ΓΛ. ΥΔΡ.

(φωτό : Ηλίας Καράτσαλος)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου