ΤΟΠΙΚΑ

Συνεχίζεται ο διαδικτυακός έρανος αγάπης από την Μητρόπολη Δημητριάδος

συνεχίζεται-ο-διαδικτυακός-έρανος-αγ-789695

Κάλεσμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης ο διαδικτυακός έρανος που διεξάγεται από την Μητρόπολη Δημητριάδος, με στόχο την ενίσχυση του πολύπλευρου φιλανθρωπικού της έργου.

Προσαρμοζόμενη στις συνθήκες που έχει δημιουργήσει η συμφορά της πανδημίας και χωρίς να ξεχνά όσους έχουν ανάγκη βοήθειας, η τοπική Εκκλησία δίνει την δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί, να στείλει με ηλεκτρονικό τρόπο όσα χρήματα δύναται, στον λογαριασμό του εράνου αγάπης, μέσω ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Μητρόπολης Δημητριάδος, imd.gr, έως τα τέλη Ιανουαρίου.

«Η διαδικασία είναι απλή και σύντομη και μας επιτρέπει από το σπίτι μας να στείλουμε την αγάπη μας στους συνανθρώπους μας», επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Μητρόπολης Δημητριάδος.

Εναλλακτικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν το ποσό που επιθυμούν στον Τραπεζικό Λογαριασμό του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος: ΙΒΑΝ GR 0701102020000020229608771

Η τοπική Εκκλησία προτρέπει «όλους να αξιοποιήσουμε και αυτούς τους τρόπους προσφοράς και να ενημερώσουμε και όποιον θα επιθυμούσε να σταθεί αλληλέγγυος στην φιλανθρωπική δράση της».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου