ΤΟΠΙΚΑ

Δρόμος Υγείας 16,5 χλμ. στο Βόλο

δρόμος-υγείας-165-χλμ-στο-βόλο-789630

Για 20η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στην πόλη του Βόλου, την Κυριακή 26 Μαΐου από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, και από την Διεύθυνση Αθλητισμού Δήμου Βόλου, με τη πολύτιμη βοήθεια της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ο Δρόμος Υγείας 16,5 χλμ, με τη συμμετοχή των συμπολιτών μας και αθλητών από όλη την Μαγνησία, αλλά και δρομείς από όλη τη χώρα.

Για άλλη μια φορά το σύνθημά μας είναι «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ» και μέσα από αυτούς τους αγώνες, αλλά και τέτοιου είδους εκδηλώσεις οι συμπολίτες μας οδηγούνται στον χώρο του αθλητισμού για έναν υγιεινό, αλλά και ξεχωριστό τρόπο ζωής. Όσοι συμμετέχουν, θα διανύσουν μια θαυμάσια διαδρομή, που πραγματοποιείται δίπλα στη θάλασσα, απολαμβάνοντας το όμορφο τοπίο.

Όσοι συμμετέχουν στον αγώνα θα πρέπει να έχουν εξετασθεί πρόσφατα από γιατρό και να τρέξουν με δική τους ευθύνη. Στους νικητές θα απονεμηθούν κύπελλα, μετάλλια και τιμητικά διπλώματα, ενώ θα χωριστούν σε ηλικιακές κατηγορίες.

Η ώρα εκκίνησης είναι στις 09.30π.μ..

Η διαδρομή είναι η εξής:

Εκκίνηση Εκθεσιακό Αθλητικό Κέντρο στο Πεδίο του Αρεως-Πευκάκια Αλυκές-Δημ.Υπαλλήλων και επιστροφή με τερματισμό το Εκθεσιακό Αθλητικό Κέντρο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210/71.770 κ. Κ. Κυριαζής. Μπορούν να στείλουν με φαξ τη δήλωση συμμετοχής στο 2421040484, ή με mail στο [email protected].

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου καλεί όλους τους συμπολίτες μας ανεξαρτήτου ηλικίας που θέλουν να ξεκινήσουν αθλητισμό, είτε μετέχοντας και σε αγώνες, είτε αποκλειστικά για την Υγεία, να απευθυνθούν στα μέλη του Συλλόγου μας, ή στα γραφεία μας Γιάννη Δήμου με Μεταμορφώσεως, ή στο τηλέφωνο 2421071770 κ. Κώστας Κυριαζής.

Σύνθημά μας πάντα είναι:Τρέχουμε για την Υγεία.

Η εγγραφή και η συμμετοχή στον σύλλογο είναι δωρεάν. Το τρέξιμο είναι το πιο οικονομικό σπορ. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ζευγάρι παπούτσια και μία φόρμα. Μπορεί να γίνει οπουδήποτε,στο στάδιο, στους δρόμους, στη παραλία, στο δάσος, στο βουνό. Δεν χρειάζεται καν μετακίνηση, καθώς μπορούμε να ξεκινήσουμε ακόμη και έξω από το σπίτι μας. Η σελίδα μας στο facebook είναι http://www.facebook.com/sdyvolou%20και το mail μας [email protected]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου