ΤΟΠΙΚΑ

Δριμύ κατηγορώ κατά Ζέττας

δριμύ-κατηγορώ-κατά-ζέττας-788752

Από την κ. Κωνσταντίνα Γ. Αργύρη που εργάζεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου, λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση :

«Με την παρούσα επιστολή μου και με την ιδιότητα του απλού πολίτη, αναγκάζομαι μέσω του τύπου ως ύστατο μέσο, να παρέμβω προς αποκατάσταση των γεγονότων αλλά κυρίως να προστατεύσω στοιχειώδη αλλά ταυτόχρονα θεμελιώδη δικαιώματά τόσο δικά μου όσο και της οικογενείας μου που πλήττονται με τρόπο πρωτόγνωρα βάναυσο.

Με έκπληξη και αγανάκτηση είδα τον τελευταίο καιρό το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω να γίνεται πρωτοσέλιδο και να απασχολεί την τοπική κοινωνία, από τις ερωτήσεις και τις επανειλημμένες δηλώσεις στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της βουλευτού πλέον Μαγνησίας κ. Ζέττας Μακρή, σχετικά με την επιλογή μου ως εργαζόμενη, με σύμβαση ορισμένου χρόνου ως ΑΜΕΑ στο ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ – Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου.

Πέρασε άραγε ποτέ από το μυαλό της βουλευτού Μαγνησίας της Ν.Δ. ότι το να κρεμάει στα μανταλάκια των περιπτέρων τον καρκίνο ενός απλού πολίτη που δεν είναι δημόσιο πρόσωπο, ούτε ασκεί καμία εξουσία κάνοντας μάλιστα διακρίσεις και εισάγοντας διαβαθμίσεις για καλής και κακής πρόγνωσης καρκίνο, πέραν του ότι είναι παράνομο καθώς αντιβαίνει ευθέως τις μισές διατάξεις του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων ευαίσθητου χαρακτήρα, είναι και πρωτόγνωρα βάναυσο;!

Πέρασε άραγε ποτέ από το μυαλό της βουλευτού Μαγνησίας της Ν.Δ., η οποία μάλιστα είναι γυναίκα και μητέρα, ότι είναι αδιανόητο και βάρβαρο να πληροφορείται το ανήλικο τέκνο μου για την σοβαρή πάθησή μου από τους συμμαθητές του οι οποίοι το είχαν πληροφορηθεί από τους γονείς τους, λόγω της έκτασης που πήρε το θέμα από την κ. Μακρή;!

Είναι προφανές ότι η κ. Μακρή διαθέτει ικανή αντίληψη ώστε να συνειδητοποιεί τις συνέπειες που έχουν οι πράξεις της, όμως δυστυχώς και έχοντας ως δεδομένο ότι δεν έχει τίποτε προσωπικό εναντίον μου, υπερισχύει, όπως περίτρανα αποδεικνύεται, η εμπάθεια, το σύμπλεγμα κατωτερότητας και το μένος που έτρεφε και προφανώς εξακολουθεί ακόμη και μετά το θάνατό του να τρέφει κατά του εκλιπόντος Θανάση Νάκου, του οποίου ο σύζυγός μου ήταν στενός συνεργάτης και ο οποίος προδήλως αποτελούσε και τον στόχο των ανωτέρω ενεργειών της.

Εάν πράγματι η κ. Μακρή είχε ως στόχο, όπως ισχυρίζεται, την ανακάλυψη της αληθείας και την τήρηση ή επανόρθωση της νομιμότητας και όχι την πρόκληση θορύβου και τη δημιουργία εντυπώσεων, τότε ως έγκριτη νομικός διακονούσα μάλιστα επί μακρόν στον Όμιλο της Τραπέζης Πειραιώς, θα απευθυνόταν είτε στο Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, είτε απευθείας στην Εισαγγελία Πρωτ/κών Βόλου ζητώντας την χορήγηση όλων των σχετικών εγγράφων και την διενέργεια ελέγχου όλης της διαδικασίας με την οποία έγινε η επιλογή μου στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Βόλου.

Αντί τούτου όμως, επειδή γνωρίζει πολύ καλά ότι ουδέν μεμπτό υπάρχει και ότι τηρήθηκαν απαρέγκλιτα όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από τις σχετικές διατάξεις, επέλεξε να κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον. Να στήνεται μπροστά από κάθε διαθέσιμο μικρόφωνο και με ύφος ιεροκήρυκα να αφήνει αιχμές για δήθεν παράνομες προσλήψεις. Προσκαλώ και προκαλώ την κ. Μακρή, αφού όπως λέει δεν της χορηγούν τα στοιχεία και δεν της απαντούν συγκεκριμένα και αναλυτικά, να μην «ταλαιπωρείται» άλλο με ανούσιες ερωτήσεις και επερωτήσεις, να αφήσει τις κάμερες και τα μικρόφωνα και να σπεύσει αύριο κιόλας στις προαναφερόμενες Αρχές ζητώντας την κατά Νόμο διερεύνηση της όλης υπόθεσης.

Σε κάθε όμως περίπτωση, όλα τα προαναφερόμενα επιβεβαιώνουν για μια ακόμη φορά το αλάνθαστο πολιτικό κριτήριο των συμπολιτών μου, που επί τέσσερις συνεχόμενες εκλογικές διαδικασίες αρνήθηκαν να εμπιστευτούν στην κ. Μακρή την εκπροσώπησή τους, τόσο στη Βουλή των Ελλήνων, όσο και στο Δήμο Βόλου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου