ΤΟΠΙΚΑ

Κάλεσμα συμμετοχής από το Σύλλογο Χρυσοχόων στην πανθεσσαλική εκδήλωση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τον ΟΑΕΕ

κάλεσμα-συμμετοχής-από-το-σύλλογο-χρυ-78521

Να παραστούν στην Πανθεσσαλική εκδήλωση- διαμαρτυρία που διοργανώνει η Ομοσπονδία Εμπορικών, ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου και η ΟΕΒΕΜ, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας (2ας Νοεμβρίου και Ξενοφώντος) με θέμα «Ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τον ΟΑΕΕ – Η λύση του προβλήματος», καλεί τα μέλη του, μετά από απόφαση του Δ.Σ. ο Σύλλογος Χρυσοχόων και Ωρολογοποιών Ν. Μαγνησίας.

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να παραστούν και να λάβουν δημόσια θέση όλοι οι βουλευτές της Θεσσαλίας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και οι δήμαρχοι των θεσσαλικών πόλεων. Η παρουσία σας είναι απαραίτητη προκειμένου να βρεθεί βιώσιμη λύση στο πρόβλημα.

Επίσης ο Σύλλογος Χρυσοχόων και Ωρολογοποιών Ν. Μαγνησίας καλεί τα μέλη του να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής σε ημερήσια εκδρομή, με λεωφορείο, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στα πλαίσια της Διεθνούς Εκθεσης Κοσμήματος Θεσσαλονίκης. Από το Δ.Σ. του Συλλόγου παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή έως το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στον αντιπρόεδρο κο Ιωάννη Φόβο (τηλ: 2421-0-28084).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου