ΤΟΠΙΚΑ

Νέα σελίδα στην ιστορία του AegliHotel από το 2017

νέα-σελίδα-στην-ιστορία-του-aeglihotel-από-το-2017-784361

Με σεβασμό στην τοπική αρχιτεκτονική, αλλά και πίστη στην ιστορικότητα του κτιρίου, το ξενοδοχείο Aegli στο Βόλο πραγματοποιεί ριζική ανακαίνιση στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του, προσφέροντας μία νέα πρόταση φιλοξενίας στο λιμάνι της πόλης.

Το αποτέλεσμα εργασιών, υπό τις οδηγίες της Πολιτικού Μηχανικού Ράνιας Δεληδήμου και του αρχιτέκτονα Μιχάλη Θέμελη, σε συνεργασία με την Έμμη Δαλάκη στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, συγκεντρώνει ήδη τις πρώτες θετικές εντυπώσεις από τη λειτουργία μέρους του ξενοδοχείου, ενώ η ολοκλήρωση τους αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα τέλη του 2016.

Από το 2017, η σύσταση του AegliHotel θα περιλαμβάνει νέους τύπους σε δωμάτια και σουίτες (48 δίκλινα, 13 τρίκλινα, 2 μονόκλινα, 7 οικογενειακά δωμάτια και 3 σουίτες), καλύπτοντας κάθε ανάγκη διαμονής, τόσο σε προσωπικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο, ενώ αισθητά ανανεωμένη είναι ήδη η εικόνα του ξενοδοχείου και στους κοινόχρηστους χώρους, συνδυάζοντας την αίγλη του παρελθόντος με τις σύγχρονες ανάγκες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το AegliHotel αποτελεί ξενοδοχείο – έμβλημα στην πόλη του Βόλου με πρώτο έτος λειτουργίας το 1938. Η λειτουργία του διεκόπη μεταπολεμικά και έπειτα από 2ετή διάρκεια εργασιών αναμόρφωσης λειτούργησε εκ νέου το 1996, σε συνένωση με το όμορο ξενοδοχείο Palace, η λειτουργία του οποίου χρονολογείται από το 1921. Από το 1996, τα ξενοδοχεία Aegli και Palace ακολουθούν κοινή πορεία λειτουργίας, συνεχίζοντας επάξια το όραμα των δημιουργών τους για παροχή υπηρεσιών διαμονής υψηλού επιπέδου.

Με μακρά εμπειρία στη φιλοξενία, αισθητά αναβαθμισμένη εικόνα και παράδοση στην εξυπηρέτηση, το AegliHotel από το 2017 γυρίζει σελίδα στην ιστορία του και ευελπιστεί στη μέγιστη ικανοποίηση κάθε μελλοντικού επισκέπτη στην πόλη του Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου