ΤΟΠΙΚΑ

Ξεσηκωμός στην Αγριά για …καμινάδα που ξεπρόβαλε σε κτίριο

ξεσηκωμός-στην-αγριά-για-καμινάδα-πο-777847

Ξεσηκωμός στην Αγριά το τελευταίο διήμερο. Καμινάδα που εμφανίστηκε στην ταράτσα του παλιού κτιρίου του ΟΤΕ, έβαλε… ψύλλους στα αυτιά κατοίκων, που φοβούνται ότι η κατασκευή «φιλοξενεί» κεραία κινητής τηλεφωνίας.

Οι καταγγελίες δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες δύο ημέρες και ολόκληρη η Αγριά έχει αναστατωθεί. Όπως κατήγγειλαν κάτοικοι στον αντιδήμαρχο δημοτικών ενοτήτων Αποστόλη Μαλαματίνη, οι εργασίες έγιναν μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο.

Ανέφεραν ότι κάποιοι περίοικοι όταν είδαν εργάτες στην ταράτσα του παλιού κτιρίου του ΟΤΕ, τους ρώτησαν τι εργασίες κάνουν. «Κάνουμε μόνωση της ταράτσας», φέρονται να απάντησαν οι εργάτες και τη Δευτέρα κάτοικοι της περιοχής είδαν να ξεπροβάλλει μία… καμινάδα.

Οι εργασίες μέσα στο Σαββατοκύριακο και η καμινάδα, έχουν βάλει ψύλλους στα αυτιά των κατοίκων, που εκτιμούν ότι η κατασκευή λειτουργεί ως καμουφλάζ για κεραία κινητής τηλεφωνίας.

Το θέμα έχει πάρει έκταση. Ηδη ο κ. Μαλαματίνης έχει προχωρήσει σε καταγγελία στη διεύθυνση πολεοδομίας, προκειμένου να προχωρήσει σε αυτοψία και να ελέγξει περί τίνος πρόκειται. «Ισως να μην είναι κεραία. Αν αποδειχθεί ότι πρόκειται για κεραία, τότε θα απομακρυνθεί άμεσα», σημείωσε ο ίδιος.

Ο έλεγχος αναμένεται να γίνει άμεσα.

Κάτοικοι ανησυχούν για την υγεία των ίδιων αλλά και των παιδιών τους. Οπως επισημαίνουν, η περιοχή είναι πυκνοκατοικημένη ενώ σε απόσταση μόλις 60 μέτρων λειτουργεί το δημοτικό σχολείο της περιοχής: «Αν όντως πρόκειται για κεραία, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια σε βάρος της υγείας των κατοίκων και μικρών παιδιών της περιοχής», ανέφερε κάτοικος της περιοχής που επικοινώνησε με τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου