ΤΟΠΙΚΑ

Ανοιχτή εκδήλωση για το LEADER από την Εταιρεία Ανάπτυξης Πηλίου

ανοιχτή-εκδήλωση-για-το-leader-από-την-εταιρ-773626

Ποσό δύο και πλέον εκατ. ευρώ είναι διαθέσιμο μέσω του προγράμματος LEADER στη Μαγνησία για να αναπτυχθούν έργα στο πλαίσιο της ανάπλασης χωριών αλλά και για τη βιωσιμότητα των δασών.

Η Εταιρία Ανάπτυξης Πηλίου Α.Ε. (Ε.Α.Π. Α.Ε.) – Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μαγνησίας διοργανώνει την Τρίτη 21 Αυγούστου, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου (Δημητριάδος 176) στο Βόλο στις 10.30 π.μ., ανοικτή εκδήλωση στο πλαίσιο της 1ης Πρόσκλησης του Υπομέτρου 19.2 για υποβολή προτάσεων δημοσίου χαρακτήρα του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER.

Καλούνται οι φορείς που εμπίπτουν στις κατηγορίες δυνητικών Δικαιούχων και συγκεκριμένα οι ΟΤΑ Α και Β βαθμού και φορείς τους καθώς και οι Φορείς Δημοσίου Τομέα να παρευρεθούν στην εκδήλωση προκειμένου να ενημερωθούν για την υποβολή προτάσεων έργων (πράξεων), στο πλαίσιο του Μέτρου 19, Υπομέτρου 19.2 του ΠΑΑ 2014-2020 (για παρεμβάσεις Δημοσίου χαρακτήρα) και για τις πιο κάτω Δράσεις:

-Βασικές υπηρεσίες και ανάπλαση χωριών σε αγροτικές περιοχές

-Ανάπτυξη και βελτίωση βιωσιμότητας δασών

Οι δράσεις εφαρμόζονται στο σύνολο της περιοχής παρέμβασης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER που είναι το σύνολο των Δήμων Ζαγοράς Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου, Αλμυρού, Ρήγα Φεραίου, Σκιάθου, Σκοπέλου, Αλοννήσου και Βόλου εκτός των Δημοτικών Κοινοτήτων Βόλου και Ν. Ιωνίας. Η συγχρηματοδοτούμενη Δημόσια Δαπάνη που διατίθεται για την ένταξη πράξεων με την πρόσκληση, ανέρχεται ενδεικτικά σε 2.068.000,00 €.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου