ΤΟΠΙΚΑ

Κραυγή απελπισίας από τους γονείς του 40χρονου

κραυγή-απελπισίας-από-τους-γονείς-του-40-851206

Δύο εβδομάδες συμπληρώθηκαν από την ημέρα εξαφάνισης του 40χρονου Βολιώτη Απόστολου Στριμπάκου και ουδέν νεότερο για την τύχη του παλικαριού. Οι γονείς του βρίσκονται σε κατάσταση απελπισίας και δεν γνωρίζουν τι κάνουν.

Ο πατέρας του, Γιώργος, μιλά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ και λέει ότι «σίγησαν τα τηλέφωνα στην οικογένειά του. Κανένας δεν καλεί για να αναφέρει κάτι. Κανένας δεν τον έχει δει».

Ο κ. Γιώργος ψάχνει μόνος του με τη σύζυγό του για να βρει τον 40χρονο. Το ζευγάρι είναι καθημερινά στους δρόμους από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δυστυχώς, η Αστυνομία ενημέρωσε ότι δεν έχει κανένα στοιχείο. Ούτε οι εθελοντές κατάφεραν να εντοπίσουν κάτι.

Η οικογένεια του 40χρονου βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Η μητέρα του κλαίει συνέχεια. Ανοίγοντας την καρδιά του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο κ. Στριμπάκος αναφέρει: «Εχουμε τρελαθεί. Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε».

Παρακαλεί οποιονδήποτε γνωρίζει το παραμικρό να ενημερώσει. Η Αστυνομία να μη σταματήσει τις έρευνες. «Ο Απόστολος δεν θα έμενε ποτέ σε φίλους ή συγγενείς. Φοβόμαστε ότι κάτι του συνέβη. Δεν το έχει ξανακάνει να φύγει. Καθημερινά έβγαινε από το σπίτι πολλές φορές. Μπορούσε να κυκλοφορεί άνετα και ελεύθερα στην πόλη. Να χρησιμοποιεί τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Πήγαινε παντού όπου ήθελε, είτε με τα πόδια είτε με το λεωφορείο. Εφθανε στα Παλαιά, στη Νέα Ιωνία, παντού. Δεν είχε λόγο για να φύγει», περιγράφει.

Ο Απόστολος Στριμπάκος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και βρίσκεται σε κίνδυνο. Οταν εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο μπλε σορτς, σκούρα μπλε κοντομάνικη μπλούζα και θαλασσί παπούτσια. Εχει ύψος 1,75μ., 65 κ. βάρος, μαύρα μαλλιά και καφέ μάτια.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει εκδώσει missing alert. Παρακαλεί οποιονδήποτε πολίτη δει τον αγνοούμενο να διατηρήσει οπτική επαφή μαζί του και να καλέσει άμεσα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000.

«Ο Απόστολος αντιμετωπίζει δυσκολίες στην επικοινωνία και ενδέχεται να μην ανταποκριθεί λεκτικά σε περίπτωση που κάποιος τον πλησιάσει», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου