ΤΟΠΙΚΑ

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου η διανομή από την Ανωση

το-σάββατο-15-δεκεμβρίου-η-διανομή-από-τ-76325

Ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι παραγγελίες για τα ελληνικά προϊόντα: Πορτοκάλια, φασόλια, φακές, ρεβίθια και κρεμμύδια. Οι παραγγελίες γίνονται ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα της Άνωση – Εθελοντές Βόλου (www.anwsi.gr) και τηλεφωνικά καθημερινές στα τηλέφωνα 24210-20483 και 6983633597 (6 έως 9 το απόγευμα). Η διανομή των προϊόντων προγραμματίζεται για το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012, στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Tα προϊόντα για τα οποία γίνονται παραγγελίες είναι: – Πορτοκάλια για φαγητό και χυμό ποικιλία «Ναβέλ» (Μέρλιν) φετινής σοδειάς από την Σπάρτη, στην τιμή των 0,35 ευρώ/κιλό, σε σακούλα των 4 κιλών (1,40 ευρώ/4κιλο) και σακούλα των 10 κιλών (3,5 ευρώ/10κιλo) – παραγωγός Καρμίρης Ιωάννης.

– Φασόλια μέτρια (φασολάδας) ποικιλία "Northern" καθαρισμένα με μηχανική διαλογή χωρίς ξένα σώματα, φετινής θερινής σοδειάς, εξαιρετικής ευκολίας βρασμού από τα Κάτω Βασιλικά Φαρσάλων στην τιμή των 6 ευρώ/3 κιλά, σε συσκευασία των 3 κιλών (2 ευρώ/κιλό) – παραγωγός Σιμόπουλος Χρήστος.

– Φακές ψιλές καθαρισμένες με μηχανική διαλογή χωρίς ξένα σώματα, φετινής θερινής σοδειάς, εξαιρετικής ευκολίας βρασμού από τα Κάτω Βασιλικά Φαρσάλων, στην τιμή των 5 ευρώ/3 κιλά, σε συσκευασία των 3 κιλών (1,66 ευρώ/κιλό) – παραγωγός Σιμόπουλος Χρήστος.

– Ρεβίθια μέτρια ποικιλία "Θηβών" καθαρισμένα με μηχανική διαλογή χωρίς ξένα σώματα, φετινής θερινής σοδειάς, εξαιρετικής ευκολίας βρασμού από τα Κάτω Βασιλικά Φαρσάλων, στην τιμή των 5 ευρώ/3 κιλά, σε συσκευασία των 3 κιλών (1,66 ευρώ/κιλό) – παραγωγός Σιμόπουλος Χρήστος.

– Κρεμμύδια κόκκινα χειμερινά από το Αχίλλειον Λάρισας σε συσκευασία δίχτυ 6 κιλών και τιμή 0,25 ευρώ/κιλό (1,50 ευρώ/6κιλο) – παραγωγός Ψάρρα Γιαννούλα.

Εκτός παραγγελίας θα υπάρχει Αλεύρι από μαλακά και σκληρά σιτάρια (και άλλοι τύποι αλεύρων) από τους μύλους Κουτσιαρή, στις ίδιες τιμές με την προηγούμενη διανομή. Τα υπόλοιπα προϊόντα εκτός παραγγελίας θα ανακοινωθούν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου