ΤΟΠΙΚΑ

Στον Βόλο το 2ο Ολιστικό Φεστιβάλ

στον-βόλο-το-2ο-ολιστικό-φεστιβάλ-759934

Το Holistic Festival, το πρωτότυπο αυτό πολιτιστικό γεγονός, συνδυάζει όλες τις πτυχές του σύγχρονου Lifestyle και κυρίως άθληση και ευεξία, σε ένα ψυχαγωγικό και επιμορφωτικό πρόγραμμα δράσεων ανοικτό για όλες τις ηλικίες!

Με αρωγό την Μαγνήτων Κιβωτό, σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου (ΟΛΒ) και το Λιμενικό Σώμα, μπορεί κανείς να καταλάβει ότι το κύριο χαρακτηριστικό των δράσεων συμπεριλαμβάνει δρώμενα στο νερό και στην παραλία του Βόλου.

Αγώνες δρόμου, ιστιοπλοΐα για όλη την οικογένεια, γευσιγνωσία/μεσογειακή διατροφή, εναλλακτικά ομαδικά προγράμματα άσκησης (νέες τάσεις) με τους κορυφαίους του χώρου, ομιλίες με ολιστική προσέγγιση, επιδείξεις, αθλητικά show, ποδηλατάδα για όλους με ξύλινα ποδήλατα, πεζοπορία για όλους στην Μακρινίτσα, προβολή ταινίας, παιδικό εργαστήρι, καθώς φυσικά και το beach party της σεζόν!

Το φεστιβάλ θα πλαισιωθεί από δράσεις, που αποτελούν αυτόν το εναλλακτικό τρόπο ζωής, ώστε οι συμμετέχοντες να ζήσουν, για ένα 3ήμερο (7-8-9 Σεπτεμβρίου) αυτή τη μοναδική εμπειρία, με απώτερο στόχο να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους προς το καλύτερο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου