ΤΟΠΙΚΑ

Παραμένει άφαντος ο Απ. Στριμπάκος

παραμένει-άφαντος-ο-απ-στριμπάκος-754368

Σε τραγική κατάσταση η οικογένειά του που τον αναζητεί

Πέρασε ένας ολόκληρος μήνας και πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει την εξαφάνιση του 40χρονου Βολιώτη Απόστολου Στριμπάκου που έφυγε από το σπίτι του στη συνοικία Χρυσοχοΐδη και έκτοτε δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Η οικογένεια του επισκέφτηκε για ακόμη μία φορά την Αστυνομία μήπως υπάρχει κάποια εξέλιξη στις έρευνες αλλά ενημερώθηκε ότι ουδέν νεότερο. Ο πατέρας του Γεώργιος Στριμπάκος δεν αντέχει άλλο αυτόν τον εφιάλτη.

«Αν τον κρατάει κάποιος, να τον αφήσει. Δεν θέλουμε τίποτα άλλο» προτρέπει.

«Ο Αποστόλης δεν θα πήγαινε ποτέ σε φίλους ή σε συγγενείς για να μείνει. Λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή και χρειάζεται ειδική φροντίδα», εξηγεί.

Η οικογένεια του Αποστόλη βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση. Δεν ξέρει τι να σκεφτεί. Δεν είχε λόγους για να φύγει από το σπίτι ο 40χρονος. Πήγαινε παντού όπου ήθελε. Εφευγε βόλτα και μία και δύο και τρεις φορές την ημέρα. Μπορούσε να κινείται στην πόλη άνετα και όλοι τον γνώριζαν και τον χαιρετούσαν.

«Ψάχνουμε συνεχώς να τον βρούμε, αλλά δεν έχουμε κανένα σημείο του, καμία πληροφορία για το που μπορεί να βρίσκεται», λέει απογοητευμένος.

Όταν εξαφανίστηκε ο 40χρονος, ξεκίνησαν άμεσα έρευνες από την Αστυνομία, τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, πλήθος κόσμου που ευαισθητοποιήθηκε να βοηθήσει.

Δυστυχώς, οι έρευνες δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα να υπάρχει διάχυτος προβληματισμός.

Ο Απόστολος Στριμπάκος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και βρίσκεται σε κίνδυνο. Οταν εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο μπλε σορτς, σκούρα μπλε κοντομάνικη μπλούζα και θαλασσί παπούτσια. Εχει ύψος 1,75μ., 65 κ. βάρος, μαύρα μαλλιά και καφέ μάτια.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει εκδώσει missing alert. Παρακαλεί οποιονδήποτε πολίτη δει τον αγνοούμενο να διατηρήσει οπτική επαφή μαζί του και να καλέσει άμεσα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις, 116000.

«Ο Απόστολος αντιμετωπίζει δυσκολίες στην επικοινωνία και ενδέχεται να μην ανταποκριθεί λεκτικά σε περίπτωση που κάποιος τον πλησιάσει», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου