ΤΟΠΙΚΑ

«Οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ στον ΟΣΕ θα πρέπει να κυκλοφορούν με μπούρκα»

οι-συνδικαλιστές-του-συριζα-στον-οσε-741211

Επίθεση του πρώην προέδρου του Συνδέσμου Δημ. Νικολάου στο «Δίκτυο Σιδηροδρομικών Θεσσαλίας»

Σφοδρή επίθεση εξαπολύει κατά της παράταξης του Δικτύου Σιδηροδρομικών Θεσσαλίας ο Δημ. Νικολάου, πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Σιδηροδρομικών Θεσσαλίας, μέλος της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και αν. γραμματέας του ΕΚΒ,με αφορμή ανακοίνωση που εκδόθηκε προχθές από το Δίκτυο.

Ειδικότερα σε γραπτή δήλωσή του αναφέρει τα εξής: «Τα συνδικαλιστικά «ρετάλια» του Δικτύου, οι ιδεολόγοι συνδικαλιστές που συντέλεσαν στη συνδικαλιστική εκτροπή του Συνδέσμου Σιδηροδρομικών Θεσσαλίας, τα συνδικαλιστικά ανδρείκελα που θα πρέπει να κυκλοφορούν με μπούρκα και όχι με μάσκα, οι συνδικαλιστικοί «πραξικοπηματίες» που δεν σεβάστηκαν τις δημοκρατικές εκλογές και την ψήφο των εργαζομένων, συνεχίζουν να καταγγέλλουν, χρησιμοποιώνταςό,τικακόβουλο υπάρχει.

Ξεχνούν ότι είναι εκείνοι που αποτελείωσαν και ξεπούλησαν το σιδηρόδρομο. Εκείνοι που με τις συνδικαλιστικές και πολιτικές πρακτικές που ακολούθησαν επί σειρά ετών, ευθύνονται για τον μαρασμό και την απαξίωση του θεσσαλικού σιδηροδρομικού δικτύου.Τους προκαλώ και τους προσκαλώ δημόσια να έρθουν να συζητήσουμε για όλα αυτά που έπραξαν και που τώρα καταγγέλλουν».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου