ΤΟΠΙΚΑ

Πηλιορείτισσα στο «The Voice» [βίντεο]

πηλιορείτισσα-στο-the-voice-βίντεο-731619

Η Λεμονιά Μπέζα εντυπωσίασε τους κριτές με την ερμηνεία και το ταλέντο της

Μάγεψε με τη φωνή της και πέρασε με επιτυχία στην επόμενη φάση του τηλεοπτικού διαγωνισμού «The Voice» του ΣΚΑΙ, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο της στους κριτές και το κοινό. Ο λόγος για την Πηλιορείτισσα Λεμονιά Μπέζα από το Νεοχώρι Πηλίου, η οποία ξεχώρισε με την προχθεσινή της εμφάνιση και το ταλέντο της, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Η αριστούχος διπλωματούχος κλασικού τραγουδιού με την εξαιρετική φωνή απέδωσε μοναδικά τη «Μαλάμω» και κίνησε το ενδιαφέρον του Πάνου Μουζουράκη και της Ελενας Παπαρίζου, δύο εκ των τεσσάρων κριτών του παιχνιδιού, επιλέγοντας τελικά την ομάδα της Ελενας Παπαρίζου.

Η 29χρονη ερμηνεύτρια με το εξαιρετικό ταλέντο μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για τις σπουδές, τα όνειρα και τα συναισθήματά της, υπογραμμίζοντας ότι συμμετέχει στο «The Voice» για «να προβληθώ περισσότερο. Για να δείξω αυτό που κάνω και αυτό που αγαπώ», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η ταλαντούχα Νεοχωρίτισσα ξεκίνησε σπουδές κλασικού τραγουδιού από την ηλικία των 15 ετών και συνέχισε μέχρι τα 18 της χρόνια τον πρώτο κύκλο σπουδών, που ολοκληρώθηκε τελικά τον περασμένο Ιούλιο, οπότε και έλαβε το δίπλωμά της με άριστα παμψηφεί.

Η μουσική είναι η μεγάλη αγάπη της χαρισματικής Λεμονιάς, η οποία εργάζεται σε κατάστημα του Βόλου και δηλώνει απερίφραστα ότι «αγαπά τη δουλειά της και προσπαθεί για το καλύτερο».

Ονειρό της είναι να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στη μουσική και το τραγούδι, συνεχίζοντας τις σπουδές της, παράλληλα με την εργασία της. Κορίτσι ώριμο και προσγειωμένο, μιλά με πολλή αγάπη για την δασκάλα της Χριστίνα Μαργαρίτου, που ήταν κοντά της στη δοκιμασία της οντισιόν, τις γνώσεις που αποκόμισε από το ωδείο «Φραντς Λιστ» και τους στόχους της.

«Ονειρο και στόχος μου είναι να κάνω πολύ όμορφα βήματα στη ζωή μου και να κάνω αυτά που αγαπώ. Μου αρέσει η δουλειά μου στο κατάστημα όπου εργάζομαι, μου αρέσει, παράλληλα, το τραγούδι και συνεχίζω τη μελέτη» όπως αναφέρει.

Όταν ανέβηκε στη σκηνή δεν είχε καθόλου άγχος, ενώ όπως ομολογεί η σκηνή του «The Voice» είναι ένα μεγάλο βήμα για να εκφράσει τους δεσμούς καρδιάς που τη συνδέουν με τη μουσική.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου