ΤΟΠΙΚΑ

Στο συνέδριο του ΣΕΠΕ για την Ψηφιακή Οικονομία ο Κώστας Αγοραστός

στο-συνέδριο-του-σεπε-για-την-ψηφιακή-ο-73108

Στο συνέδριο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) στην Αθήνα θα τοποθετηθεί σήμερα ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ και περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. Ο ΣΕΠΕ, έχοντας συμπληρώσει 20 χρόνια δυναμικής πορείας από την ίδρυσή του και με όραμα τη συγκρότηση ενός στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης για μια σύγχρονη, ψηφιακή και ανταγωνιστική Ελλάδα, διοργανώνει συνέδριο για την Ψηφιακή Οικονομία, το digital economy forum 2016 με τίτλο «Η επανεκκίνηση είναι ψηφιακή».

Κεντρικός ομιλητής στο επίσημο δείπνο του συνεδρίου είναι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενώ την έναρξη των εργασιών θα πραγματοποιήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης. Παράλληλα, στο συνέδριο συμμετέχουν υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της κυβέρνησης, της ακαδημαϊκής κοινότητας, αλλά και επιχειρηματίες τόσο του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, όσο και παραγωγικών κλάδων της οικονομίας.

Η τοποθέτηση του κ. Κώστα Αγοραστού αφορά την θεματική ενότητα «Ψηφιακή Πολιτεία» και τους τρόπους καλύτερης οργάνωσης και απλούστευσης της δημόσιας διοίκησης, καθώς και μείωσης της γραφειοκρατίας

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου