ΤΟΠΙΚΑ

Τρ. Πλαστάρας: Οι διώκτες μου αν νομίζουν ότι θα με λυγίσουν, είναι πολύ γελασμένοι

τρ-πλαστάρας-οι-διώκτες-μου-αν-νομίζου-730977

«Μαζί με άξιους συνεργάτες εργάστηκα σκληρά και συνεχίζω σε αυτήν την κατεύθυνση, να φέρουμε σε πέρας μία δύσκολη αποστολή στην οποία δεν χωρούνε ούτε προσωπικές σκοπιμότητες, ούτε μωροφιλοδοξίες, πολλώ δε μάλλον προσωπικοί διαγκωνισμοί», επισημαίνει ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ και επικεφαλής της επιμελητηριακής παράταξης «Μαγνησία 2025», Τρύφωνας Πλαστάρας σε δήλωσή του, με αφορμή την δήλωση ανεξαρτητοποίησης από την παράταξη του Ιωάννη Φόβου.

Ο κ. Πλαστάρας διαμηνύει μάλιστα στους «διώκτες» του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, πως αν νομίζουν ότι θα τον λυγίσουν, είναι πολύ γελασμένοι.

Αναλυτικά, στην δήλωσή του ο κ. Πλαστάρας αναφέρει τα εξής:

«Από την πρώτη στιγμή λόγω της πανδημίας, η προσωπική μου μέριμνα ήταν και παραμένει η ανάδειξη των προβλημάτων των μικρομεσαίων που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, συνέπεια της κρίσης που προκάλεσε ο κορονοϊός σε υγειονομικό και οικονομικό επίπεδο.

Μαζί με άξιους συνεργάτες εργάστηκα σκληρά και συνεχίζω σε αυτήν την κατεύθυνση, να φέρουμε σε πέρας μία δύσκολη αποστολή στην οποία δεν χωρούνε ούτε προσωπικές σκοπιμότητες, ούτε μωροφιλοδοξίες, πολλώ δε μάλλον προσωπικοί διαγκωνισμοί. Στόχος μου ήταν και παραμένει η σύνθεση και η συνέργεια. Το τελευταίο διάστημα έχω προκληθεί πολλές φορές, με προσωπικές επιθέσεις σε βάρος μου. Γνωρίζω καλά και από πού απορρέουν και ποιόν στόχο έχουν. Για αυτό και δεν πρόκειται να μπω στον πειρασμό να απαντήσω επί προσωπικού. Δεν το έκανα ποτέ, δεν θα το κάνω και τώρα. Προφανώς θα ήταν σοφότερο για όσους αποφάσισαν αίφνης να αποχωρήσουν από τον συνδυασμό «Μαγνησία 2025», να παραδεχτούν ότι τους είναι δύσκολο να παλεύουν από τα έδρανα της αντιπολίτευσης την επιβίωση των μικρομεσαίων, από το να δημιουργούν εντυπώσεις στην κοινή γνώμη. Όλα τα άλλα είναι «προφάσεις εν αμαρτίαις». Επειδή όμως όλοι μας κρινόμαστε, εύχομαι και ανυπομονώ για την ώρα που θα συνειδητοποιήσουν ότι αυτοί που σήμερα τους χτυπούν την πλάτη- ενώ χθες καταφέρονταν εναντίον τους- έχουν στόχο να εξυπηρετήσουν τις δικές τους σκοπιμότητες, που καμία σχέση δεν έχουν με τα συμφέροντα των επαγγελματιών τα οποία έχουμε ταχθεί να υπηρετούμε όλοι. Εν κατακλείδι, οι διώκτες μου με γνωρίζουν καλά. Αν νομίζουν ότι θα με λυγίσουν, είναι πολύ γελασμένοι».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου