ΤΟΠΙΚΑ

Είχαν από κοκαϊνη μέχρι χάπια

είχαν-από-κοκαϊνη-μέχρι-χάπια-726373

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου. Δύο άντρες, ηλικίας 45 και 31 ετών και μία 40χρονη γυναίκα έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής, διακίνησης και αγοράς ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης αξιοποίησαν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο 45χρονος με τη 40χρονη διακινούν ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου. Η οικία τους στο Βόλο τέθηκε υπό διακριτική επιτήρηση. Τη στιγμή που ο 31χρονος εξέρχονταν από το σπίτι, εξελίχθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί και να συλληφθεί. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 9,13 γραμμάρια κάνναβης, τα οποία, όπως προέκυψε, είχε αγοράσει από τον 45χρονο και τη 40χρονη, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην οικία του 45χρονου και της 40χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μία αυτοσχέδια συσκευασία με κάνναβη, βάρους 17,92 γραμμαρίων, μία αυτοσχέδια συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 5,28 γραμμαρίων, μία αυτοσχέδια συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 0,41 γραμμαρίων, δύο ναρκωτικά χάπια βουπρενορφίνης, ένα κουταλάκι με υπολείμματα κοκαΐνης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, δύο γυάλες του ενός κιλού με υπολείμματα κάνναβης, ένας μεταλλικός τρίφτης, τρία αυτοσχέδια πλαστικά καλαμάκια εισπνοών, δύο ψαλίδια χειροτεχνίας, ένας σουγιάς, πέντε κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 105 ευρώ.

Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία του 31χρονου. Εκεί βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια συσκευασία με κάνναβη, βάρους 0,93 γραμμαρίων, ένας μεταλλικός τρίφτης, ένα ψαλίδι χειροτεχνίας και δύο κινητά τηλέφωνα.

Επίσης, κατασχέθηκαν δύο επιβατικά αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα των δραστών, ως μέσα διευκόλυνσης της διακίνησης και αγοράς των ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου