ΤΟΠΙΚΑ

Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία του

ράγισαν-και-οι-πέτρες-στην-κηδεία-του-719320

Ράγισαν κι οι πέτρες στην κηδεία του αδικοχαμένου πυροσβέστη Λάμπρου Σταμούλη, που τελέστηκε χθες το πρωί, από τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Άνω Γατζέας. Πριν την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, ρίγη συγκίνησης σκόρπισαν συνάδελφοί του που του απηύθυναν τον ύστατο χαιρετισμό υπό τον εκκωφαντικό ήχο σειρήνων, όταν η σωρός του πέρασε μπροστά από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του άτυχου πυροσβέστη έδωσαν το παρόν για να πουν το τελευταίο αντίο στο Λάμπρο που χάθηκε τόσο πρόωρα και άδικα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και το φιλικό του περιβάλλον, αλλά και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, όπου με συνέπεια υπηρέτησε τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Τον 34χρονο πυροσβέστη, συνόδευσαν στην τελευταία κατοικία του, οι γονείς, τα αδέρφια, φίλοι και συνάδελφοί του, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι το γελαστό παιδί δεν θα είναι πια κοντά τους.

Κανείς δεν είχε τη δύναμη να αντιληφθεί το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα, στον αδικοχαμένο Λάμπρο, καθώς παρότι φορούσε προστατευτικό κράνος, το χτύπημα που του προκλήθηκε στον αυχένα αποδείχθηκε θανάσιμο.

Το τραγικό δυστύχημα, σημειώθηκε λίγο μετά τις επτά χθες το πρωί. Ο 34χρονος βρίσκονταν καθ’ οδών προς τη δουλειά του. Είχε ξεκινήσει από το σπίτι του στην Άνω Γατζέα, όταν στην παραλιακή της Αγριάς, λίγο μετά τον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου, κόπηκε το νήμα της ζωής του. Η σύγκρουση του σκούτερ που οδηγούσε με ΙΧΕ αυτοκίνητο που επιχειρούσε στροφή προς τον κάθετο της παραλιακής δρόμο προς τα αριστερά, ήταν μοιραία.

Το Πυροσβεστικό Σώμα εκπροσώπησε στην κηδεία του 34χρονου Λάμπρου Σταμούλη, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Ακαδημιών και πρώην Διοικητής Π.Υ. Βόλου, Υποστράτηγος Νικόλαος Λαθύρης, παρόντας ήταν ο Διοικητής Π. Δ.Π.Υ. Θεσσαλίας και πρώην Διοικητής Π.Υ. Βόλου Αρχιπύραρχος Νικόλαος Μιχαλάκης, ο Διοικητής και Υποδιοικητής της Π.Υ. Βόλου κ.κ. Χαράλμπος Πόζογλου και Άγγελος Κυρίτσης, καθώς κι ο επίτιμος Αρχηγός Π.Σ. κ. Χρήστος Σμέτης κι ο πρώην Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρώην Διοικητής Π.Υ. Βόλου Παναγιώτης Γάτος.

Σχετικά άρθρα :Θρήνος για τον 34χρονο πυροσβέστη

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου