ΤΟΠΙΚΑ

Εκπτωτικές τιμές για καφέ, ποτό και φαγητό

εκπτωτικές-τιμές-για-καφέ-ποτό-και-φαγ-715185

Συνεργασία με τα 200 περίπου μέλη της ΧΕΝ Βόλου ξεκινούν από τη Δευτέρα 8 Απριλίου τα μέλη του Συλλόγου Κέντρων Εστίασης και Διασκέδασης Νομού Μαγνησίας.

Με τη συμφωνία που επικυρώθηκε χθες το μεσημέρι ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κέντρων Εστίασης και Διασκέδασης Νομού Μαγνησίας Απόστολος Αθανασός και η Πρόεδρος της ΧΕΝ Βόλου κ. Πηνελόπη Παπαθανασίου, τα μέλη της Χριστιανικής Ενωσης Νέων Βόλου θα έχουν στην κατοχή τους μία κάρτα μέλους της Ενωσης που θα τους δίνει να απολαμβάνουν μειωμένες τιμές, που θα κυμαίνονται από 10 % – 20%.

Ηδη με την πρόταση του Συλλόγου έχουν συμφωνήσει περίπου δεκαπέντε καταστήματα της Ενωσης που θα παρέχει τα παραπάνω ποσοστά εκπτώσεων στα προσφερόμενα από τα καταστήματά τους είδη (καφέ, φαγητό, ποτό). Όπως είπαν οι κ.κ. Αθανασός και Παπαθανασίου η έκπτωση για τον καφέ θα είναι προσωπική και θα αφορά μόνον τη δικαιούχο της κάρτας μέλους, ενώ στα είδη εστίασης οι δικαιούχοι θα μπορεί να είναι μέχρι έξι άτομα, καθώς πολλά μέλη της ΧΕΝ, όπως σημείωσε η κ. Παπαθανασίου, είναι μέλη πολύτεκνων οικογενειών.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης και Διασκέδασης Νομού Μαγνησίας κ. Αθανασός, σημείωσε ότι στην παραπάνω πρωτοβουλία του Συλλόγου ευελπιστεί ότι θα πάρουν τελικά μέρος περίπου σαράντα καταστήματα του κλάδου στην πόλη, καθώς από σήμερα η σχετική είδηση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου, και μέρος στη συμφωνία μπορούν να πάρουν όσα καταστήματα συμφωνούν με τη χορήγηση έκπτωσης στα προσφερόμενα είδη.

Η έκπτωση, όπως συμφωνήθηκε, δεν θα αφορά το delivery, αλλά μόνον όσα είδη σερβίρονται στο κατάστημα. Όσα μέλη της ΧΕΝ Βόλου ενδιαφέρονται να πάρουν την εκπτωτική κάρτα μπορούν να τηλεφωνούν καθημερινά στο τηλέφωνο 26062 από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι.

Σημειώνεται πως στη ΧΕΝ Βόλου ( Γκλαβάνη – Αλεξάνδρας ) λειτουργούν τμήματα αγιογραφίας, ζωγραφικής, ομάδα ξένων γλωσσών, Η/ Υ, ψυχολογίας, Γυμναστικής, Ομάδα Νέων Γυναικών, Ομάδα Βιβλίου, Ομάδα Κοπτικής – Ραπτικής, ομάδα κοσμήματος και μακραμέ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου