ΤΟΠΙΚΑ

Ξεκίνησαν οι υποβολές αιτήσεων από εκπαιδευτικούς

ξεκίνησαν-οι-υποβολές-αιτήσεων-από-εκ-714953

Η υποβολή αιτήσεων για τους εκπαιδευτικούς της Μαγνησίας που ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας πραγματοποιείται από χθες και θα γίνεται μέχρι την Δευτέρα 1 Απριλίου 2013 στα Γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας (στο συγκρότημα Μουρτζούκου, Χείρωνος και Επτά Πλατανίων, Βόλος) στον 6ο Όροφο και ώρες 8:30 π.μ. έως 14:00 μ.μ.

Συγκεκριμένα από το Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α ανακοινώθηκαν οι κενές θέσεις εκπαιδευτικών ανά κλάδο που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας για την πρόσληψη αναπληρωτών Γενικής Παιδείας που επιθυμούν να εργαστούν στο πρόγραμμα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας.

Οι κενές θέσεις για την Ενισχυτική Διδασκαλία αφορούν 10 Γυμνάσια της Μαγνησίας και συγκεκριμένα τα εξής : Γυμνάσιο Βελεστίνου με συνολικό αριθμό τμημάτων 1, Γυμνάσιο Ζαγοράς με συνολικό αριθμό τμημάτων 9, Γυμνάσιο Αργαλαστής με συνολικό αριθμό τμημάτων 5, 1ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας με συνολικό αριθμό τμημάτων 13, 1ο Γυμνάσιο Αλμυρού με συνολικό αριθμό τμημάτων 2, Γυμνάσιο Σκιάθου με συνολικό αριθμό τμημάτων 16, Γυμνάσιο Σκοπέλου με συνολικό αριθμό τμημάτων 10, Γυμνάσιο Αγχιάλου, Γυμνάσιο Αγχιάλου με συνολικό αριθμό τμημάτων 8 και 3ο Γυμνάσιο Βόλου με συνολικό αριθμό τμημάτων 12.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι ήδη εγγεγραμμένοι στους Ενιαίους Πίνακες Προσωρινών Αναπληρωτών Γενικής Παιδείας έτους 2012-13.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση σε μια μόνο Δ.Δ.Ε. της επιλογής τους για ένα συγκεκριμένο Σχολικό Κέντρο Ενισχυτικής Διδασκαλίας (Σ.Κ.Ε.Δ.).

Η σειρά πρόσληψης των υποψηφίων διδασκόντων για την Ε.Δ. – ανά ειδικότητα Σ.Κ.Ε.Δ. – θα καθορίζεται από την σειρά κατάταξης τους στους οικείους ενιαίους πίνακες.

Οι πίνακες με την σειρά κατάταξης των υποψηφίων ανά ειδικότητα Σ.Κ.Ε.Δ. έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Μαγνησίας:

www.dide.mag.sch.gr

Η υποβολή αιτήσεων θα υποβάλλονται έως την Δευτέρα 1 Απριλίου 2013 στα Γραφεία της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Μαγνησίας (Συγκρότημα Μουρτζούκου, Χείρωνος και Επτά Πλατανίων, Βόλος) στον 6ο Όροφο και ώρες από 08:30 π.μ. έως 14:00 μ.μ. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες θα μπορούν να καλούν στο τηλ:24210-44420 (Μουστακίδου Ευ., Διαμαντοπούλου Μ. και Λεύκελης Δ.).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου