ΤΟΠΙΚΑ

Τσουβάλι κέρματα για κλήση ~ Του ενός λεπτού, των δύο και των πέντε

τσουβάλι-κέρματα-για-κλήση-του-ενός-λε-7066

Για την πληρωμή του ποσού των 487 ευρώ

Ενα σάκο κέρματα που για τη μεταφορά του χρειάστηκε η χρήση καροτσιού και η συνδρομή φίλου γέμισε 19χρονος και πήγε χθες το πρωί στα ΕΛΤΑ για να σβήσει την κλήση της Τροχαίας.

Κέρματα του ενός λεπτού, των δύο λεπτών το ανώτερο των 5 λεπτών γέμιζαν μικρότερα σακουλάκια και θήκες νομισμάτων και τελειωμό δεν είχαν στην καταμέτρηση των χρημάτων στο κατάστημα.

Οι δύο νέοι εμφανίστηκαν στα ΕΛΤΑ γύρω στις 9 το πρωί και καθώς απαιτούταν η καταμέτρηση όλων αυτών των κερμάτων η εξυπηρέτησή τους δεν κατέστη δυνατό να γίνει από το γκισέ.

Υπάλληλος των ΕΛΤΑ που επωμίστηκε την ευθύνη συνέχιζε να καταμετρά τα χρήματα μετά τις 12 το μεσημέρι, με υπομονή να τα βάζει στις θήκες και τα σακουλάκια, ενώ η σακούλα παρέμενε γεμάτη από νομίσματα.

Ο 19χρονος ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι όλα τα χρήματα ανέρχονταν στο ποσό των 487 ευρώ, τα οποία αντιστοιχούν στο μισό ποσό της κλήσης.

Ο 19χρονος απευθύνθηκε στα ΕΛΤΑ εντός του χρονικού διαστήματος των δέκα ημερών ώστε να σβηστεί το σύνολο της κλήσης όπως και ο Νόμος του δίνει το δικαίωμα.

Ολα τα κέρματα, όπως ενημέρωσε, τα συγκέντρωνε εδώ και εφτά μήνες και τελικά χθες έφτασε η μέρα που χρειάστηκε και τα αξιοποίησε για την καταβολή του προστίμου

Ο ίδιος για να καταφέρει να μεταφέρει τα κέρματα στα ΕΛΤΑ είπε ότι χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει καρότσι και τη βοήθεια φίλου του, καθώς το βάρος ήταν μεγάλο και χρειαζόταν ενίσχυση.

Εξάλλου, χθες ένας υπάλληλος των ΕΛΤΑ χρειάστηκε να αποφορτισθεί από τα υπόλοιπα καθήκοντα της εργασίας του και να απασχοληθεί αποκλειστικά με την καταμέτρηση των χρημάτων, η οποία συνεχιζόταν έως αργά το μεσημέρι.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Ατελείωτη η καταμέτρηση των χρημάτων

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου