ΤΟΠΙΚΑ

Συνεχίζεται ο καθαρισμός ρείθρων στο εθνικό δίκτυο του Νομού

συνεχίζεται-ο-καθαρισμός-ρείθρων-στο-697829

Συνεχίζονται καθημερινά οι παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας τόσο στο εθνικό, όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού. Ταυτόχρονα με τις εργασίες καθαρισμού ρεμάτων, γίνονται και εργασίες καθαρισμού ρείθρων, με την Περιφερειακή Ενότητα να πραγματοποιεί έγκαιρα τις απαραίτητες ενέργειες ενόψει χειμώνα, προκειμένου να μην παρατηρηθούν πλημμυρικά φαινόμενα. Σήμερα Δευτέρα 3 Οκτωβρίου οι εργασίες καθαρισμού ρείθρων πραγματοποιήθηκαν κατά μήκος της Εθνικής Οδού Βόλου – Μικροθηβών.

Οι εργασίες καθαρισμού των ρείθρων πραγματοποιούνται με στόχο την αντιπλημμυρική θωράκιση του Νομού, την ομαλή ροή των υδάτων κατά τους χειμερινούς μήνες, σε ενδεχόμενες ακραίες καιρικές συνθήκες και την προστασία διερχόμενων οδηγών από τυχόν πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων.

Σε σχετικές της δηλώσεις η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε «οι εργασίες καθαρισμού ρεμάτων και ρείθρων θα συνεχιστούν με σκοπό την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων και την προστασία πολιτών και περιουσιών κατά τους χειμερινούς μήνες».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου