ΤΟΠΙΚΑ

Θαν. Μόρας: Δημιουργούν εντάσεις για να καλύψουν την ανυπαρξία τους

θαν-μόρας-δημιουργούν-εντάσεις-για-να-693297

Να συμμετέχουν ενεργά στο περιφερειακό συμβούλιο σεβόμενοι τον κανονισμό και τις δημοκρατικές διαδικασίες συνιστά ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Απασχόλησης και Εμπορίου Θανάσης Μόρας στους περιφερειακούς συμβούλους. Σε ανακοίνωσή του με αφορμή δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για απαξίωση του περιφερειακού συμβουλίου ο κ. Μόρας σημειώνει ότι ορισμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι άλλων παρατάξεων προσπάθησαν στην τελευταία συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου με τακτικές που θυμίζουν άλλες εποχές να δημιουργήσουν κολλήματα και εντάσεις, προσπαθώντας, όπως ισχυρίζεται, να καλύψουν την ανυπαρξία τους.

Τονίζοντας ότι το περιφερειακό συμβούλιο είναι το ανώτατο όργανο του Β’ βαθμού Αυτοδιοίκησης, ο κ. Μόρας ενημερώνει ότι στην αρχή της συνεδρίασης, δίχως να είναι θέμα ημερήσιας διάταξης και δίχως να έχει γίνει κάποια επερώτηση, με πρωτοβουλία του, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, ενημέρωσε το Σώμα, σχετικά με τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και της υπεύθυνης κας Σαμαρά στο πλαίσιο του προγράμματος «διερεύνησης των οσμών στο Βόλο» από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Επίσης, όσον αφορά στις ανακοινώσεις τη νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ και κάποιων τοπικών βουλευτών για την αέρια ρύπανση και για τις διαδικασίες λειτουργίας συγκεκριμένης βιομηχανίας στην περιοχή του Βόλου, ο κ. Μόρας υπενθυμίζει ότι η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Κολυνδρίνη Δωροθέα, έχει τοποθετηθεί πολλάκις για τα αποτελέσματα, τις διαδικασίες ελέγχων αλλά και των ενεργειών που ακολούθησαν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου