ΑΛΜΥΡΟΣ

Τελευταίο «αντίο» στον 50χρονο Γιώργο Νανά

τελευταίο-αντίο-στον-50χρονο-γιώργο-ν-692565

Σήμερα η κηδεία του από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Αλμυρού

Σήμερα Τετάρτη στις 14:00 θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Νανάς, που έφυγε προχθές από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών αναπάντεχα και πρόωρα μετά από καρδιακό επεισόδιο.

Η κηδεία του θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Αλμυρού, όπου η σορός του θα βρίσκεται από τις 13:30. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων λόγω της πανδημίας.

Ο θρήνος στην τοπική κοινωνία από την απώλεια του Γιώργου Νανά είναι απαρηγόρητος. Χθες για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο θάνατός του μονοπωλούσε τις συζητήσεις των κατοίκων της περιοχής που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν την απώλεια.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Γιώργου Νανά εξέδωσε χθες η ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αλμυρού.

«Η τοπική Νέα Δημοκρατία έχασε ένα ιστορικό στέλεχός της, τον ανιδιοτελή αγωνιστή, πρωτοπόρο στους κοινούς μας αγώνες τον Γιώργο Νανά, ο οποίος είχε διατελέσει επί σειρά ετών στο Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Αλμυρού.
Η θλίψη όσων είχαμε την τιμή να τον γνωρίσουμε είναι μεγάλη. Αφανής στρατιώτης, από εκείνους που δεν επεδίωξαν αξιώματα ή δόξα, αλλά με τη δουλειά και τη φλόγα τους, κράτησαν την παράταξή μας όρθια σε δύσκολους καιρούς. Ο Γιώργος υπήρξε άνθρωπος ηθικότατος, εντιμότατος, πολύ αγαπητός στην τοπική μας κοινωνία και μαχητής μέχρι και την τελευταία του μάχη. Η μνήμη του σε όσους τον γνωρίσαμε, θα μείνει ανεξίτηλη.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε στην οικογένεια του, τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια», αναφέρεται στην ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλμυρού Δημήτριος Αναστασίου.

Ο Γιώργος Νανάς έδωσε παλικαρίσια μάχη, όπως άλλωστε κάθε μάχη στη ζωή του, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Πάλεψε τις τελευταίες εβδομάδες, νοσηλευόμενος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Αγρότης στο επάγγελμα, διακρινόταν για τη δύναμη και τη μαχητικότητά του, για τη μεγάλη κοινωνική του δραστηριότητα, για την αστείρευτη ενέργειά του, για τη διάθεσή του για προσφορά.

Χαρακτήρας αδαμάντινος, έχαιρε ιδιαίτερης εκτίμησης και σεβασμού. Ο Γιώργος Νανάς δημιούργησε με τη σύζυγο Βάνα Σαμαρά, υπάλληλο στον Δήμο Αλμυρού, μια αξιοθαύμαστη οικογένεια. Απέκτησαν δύο παιδιά, τα οποία καμάρωνε και λάτρευε, όπως και τη γυναίκα του, με την οποία γνωρίστηκαν από νεαρή ηλικία και έμειναν αχώριστοι και δεμένοι.

Αφησε, όμως, το στίγμα του και στους αθλητικούς χώρους. Ξεχώρισε ως ποδοσφαιριστής με τις ομάδες, τη φανέλα των οποίων φόρεσε, αφού αγωνιζόταν με ζήλο και πάθος.

Χθες έσπευσαν να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του φίλου μας και συμπαίκτη για τον αδόκητο χαμό του. Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο. Καλή μπάλα στους ουρανούς».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου