ΤΟΠΙΚΑ

Εννέα δικαιούχοι για την προστασία ευαίσθητων στα νιτρικά περιοχών

εννέα-δικαιούχοι-για-την-προστασία-ευ-689172

Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες πληρωμών δικαιούχων και απορριπτόμενων του 1ου έτους εφαρμογής για τη Δράση 2.1 «Προστασία των ευαίσθητων στα νιτρικά περιοχών».

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων ενημερώνει όλους τους δικαιούχους της Δράσης ότι οι οριστικές καταστάσεις πληρωμών Δικαιούχων και Απορριπτόμενων είναι αναρτημένες στους πίνακες ανακοινώσεων της Υπηρεσίας στο Διοικητήριο όπως προέκυψαν μετά τον εκ νέου υπολογισμό τους από την μηχανογραφική εφαρμογή.

Ειδικότερα πρόκειται να πληρωθούν 9 δικαιούχοι για σύνολο ενισχύσεων 36.602,80 €.

Επισημαίνεται ότι δύναται να υποβάλλουν ένσταση μόνο οι δικαιούχοι που δεν πληρώθηκαν καθόλου στην πρώτη πληρωμή. Η περίοδος υποβολής των ενστάσεων και πρωτοκόλλησης αυτών ορίζεται αποκλειστικά εντός 5 εργάσιμων ημερών έως και τη Δευτέρα 17/10/2016.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε Μαγνησίας και Σποράδων στο Διοικητήριο (Ελ. Βενιζέλου και Αναλήψεως) και θα πρέπει να είναι απόλυτα δικαιολογημένες, τεκμηριωμένες και να επισυνάπτονται όλα τα δικαιολογητικά που θα βοηθήσουν την Επιτροπή εξέτασης των ενστάσεων στην ορθότερη και αντικειμενικότερη εξέταση τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου