ΤΟΠΙΚΑ

Πηλιορείτισσα στον τελικό του «Voice»

πηλιορείτισσα-στον-τελικό-του-voice-688856

Στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό του τηλεοπτικού «The Voice» βρίσκεται η χαρισματική Λεμονιά Μπέζα από το Νεοχώρι Πηλίου, η οποία κατέπληξε τους πάντες με την εξαιρετική της ερμηνεία.

Η ταλαντούχα κόρη του Αγγελου και της Αγγελικής Μπέζα έβαλε πλώρη για το μεγάλο βραβείο, το οποίο διεκδικούν οι οκτώ συνολικά παίκτες που θα βρεθούν στον μεγάλο τελικό της επόμενης Πέμπτης.

Συμμετέχοντας στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια ξεδίπλωσε όλες τις πτυχές του ταλέντου της, εντυπωσιάζοντας κριτές και κοινό, με τους γονείς της να παρακολουθούν συγκινημένοι την πορεία της στο μουσικό ριάλιτι.

Ο πατέρας της Αγγελος εξέφρασε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ τη συγκίνησή του και δήλωσε «ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος και περήφανος» για την πολύ καλή πορεία της κόρης του στο «Voice».

Η ταλαντούχα Νεοχωρίτισσα ξεκίνησε σπουδές κλασικού τραγουδιού από την ηλικία των 15 ετών και συνέχισε μέχρι τα 18 της χρόνια τον πρώτο κύκλο σπουδών, που ολοκληρώθηκε τελικά τον περασμένο Ιούλιο, οπότε και έλαβε το δίπλωμά της με άριστα παμψηφεί.

Η μουσική είναι η μεγάλη αγάπη της χαρισματικής Λεμονιάς, η οποία επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στη μουσική και το τραγούδι, συνεχίζοντας τις σπουδές της παράλληλα με την εργασία της. Κορίτσι ώριμο και προσγειωμένο, μιλά πάντα με πολλή αγάπη για την δασκάλα της Χριστίνα Μαργαρίτου, που ήταν κοντά της στη δοκιμασία της οντισιόν, τις γνώσεις που αποκόμισε από το ωδείο «Φραντς Λιστ» και τους στόχους της.

Οι ευχές των Βολιωτών και των συμπατριωτών της την ακολουθούν από την πρώτη στιγμή της συμμετοχής της στο τηλεοπτικό «Voice» του «ΣΚΑΙ», που της έδωσε τη δυνατότητα να εκφράσει το πολυδιάστατο ταλέντο της μέσα από διαφορετικά ηχοχρώματα.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου