ΤΟΠΙΚΑ

«Μπες και εσύ στην κλήρωση για δωροεπιταγή των 50€…»

μπες-και-εσύ-στην-κλήρωση-για-δωροεπι-685273

Προτρέπει ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου και Νέας Ιωνίας

Δυνατότητα να κερδίσουν μία δωροεπιταγή των 50 ευρώ θα έχουν οι καταναλωτές του Βόλου που θα επιλέξουν να κάνουν τις αγορές τους σε καταστήματα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου που συμμετέχουν στη κλήρωση.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου με ανακοίνωσή του ενημερώνει αναλυτικά πώς μπορούν οι καταναλωτές να συμμετάσχουν στην κλήρωση της αγοράς και να κερδίσουν τη δωροεπιταγή.

Ειδικότερα η κλήρωση ισχύει για τις αγορές που θα πραγματοποιηθούν έως τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019.

Σε αυτό το διάστημα ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου προτρέπει τους καταναλωτές να επιλέξουν για τις αγορές τους ένα από τα καταστήματα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου με το σήμα «κάνεις τις αγορές σου».

Οι καταναλωτές θα πρέπει να κρατούν την απόδειξη των αγορών τους.

Ο Εμπορικός Σύλλογος ενημερώνει ότι με την απόδειξη των αγορών:

1ο βήμα: Επισκέπτεσαι την ιστοσελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου (www.esv.gr).

2o βήμα: Πατάς πάνω στο κόκκινο σήμα «Εσύ μπήκες στην κλήρωση;».

3ο βήμα: Καταχωρείς τα στοιχεία σου και μπαίνεις στην κλήρωση.

Η κλήρωση θα γίνει Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 και οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να δηλωθεί το τηλέφωνο επικοινωνίας.

«Όσο πιο πολύ ψωνίζεις, τόσο πιο πολύ κερδίζεις συμμετοχές.

Ψωνίζοντας από τα καταστήματα της λίστας μπορείς να δηλώνεις κάθε φορά συμμετοχή βάζοντας τον αριθμό απόδειξης και την ημερομηνία αγοράς από 15/12/2018 έως 07/01/2019.

Οι νικητές των δωροεπιταγών οφείλουν να προσκομίσουν στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου την απόδειξη συμμετοχής τους, γι’ αυτό προτείνουμε να μην πετάξετε τις αποδείξεις των αγορών σας έως την ημέρα παραλαβής της δωροεπιταγής», προσθέτει ο Εμπορικός Σύλλογος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου