ΤΟΠΙΚΑ

Παρουσία του Γκαγκάτση σύσκεψη τη Δευτέρα στη Νομαρχία για τον τελικό του κυπέλλου

παρουσία-του-γκαγκάτση-σύσκεψη-τη-δευ-851206
Ευρεία σύσκεψη θα γίνει τη Δευτέρα 22/1/07 στις 12 το μεσημέρι στη Νομαρχία με τους φορείς της Μαγνησίας και με κυρίαρχο θέμα τη διεξαγωγή του φετινού τελικού Κυπέλλου Ελλάδος (5/5/07) στο Πανθεσσαλικό.
Η σύσκεψη συγκαλείται από το Νομάρχη μετά από ενέργειες της ΕΠΣΘ, ενώ ήδη η Αντινομάρχης κ. Νατάσα Οικονόμου επισκέφθηκε τον Αστυνομικό Διευθυντή και συζήτησαν για το θέμα που προέκυψε μετά τις επιφυλάξεις που εξέφρασε η Αστυνομία σχετικά με τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος στο Πανθεσσαλικό.
Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος εκτός του Νομάρχη Απ. Παπατόλια, του προέδρου της ΕΠΣΘ Τάσου Μπατζιάκα και της Αστυνομικής Διεύθυνσης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης που θα έρθει μόνο γι αυτό το λόγο στο Βόλο, οι Δήμαρχοι Βόλου και Νέας Ιωνίας, εκπρόσωπος των Ολυμπιακών Ακινήτων και άλλοι αρμόδιοι φορείς.

Ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 5 Μαΐου και το Πανθεσσαλικό Στάδιο έχει οριστεί πριν από μία τριετία, αφού προηγήθηκαν το Παμπελοποννησιακό και το Παγκρήτειο. Στην κλήρωση της προημιτελικής και ημιτελικής φάσης ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Βασίλης Γκαγκάτσης γνωστοποίησε ότι υπάρχει πρόβλημα, αφού η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας απέστειλε έγγραφο στο οποίο αναφέρεται ότι το Στάδιο δεν πληροί τις προδιαγραφές για την ασφαλή διεξαγωγή αγώνων, ενώ παράλληλα δεν έχει άδεια λειτουργίας. Η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας ζητάει αρκετά πράγματα για να διεξαχθεί ομαλά ο αγώνας, ενώ τα Ολυμπιακά ακίνητα με ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι τα έργα αυτά πρέπει να τα κάνει η ΕΠΟ. Το πρόβλημα πάντως είναι για το Βόλο, ενώ να σημειωθεί ότι η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας που είναι συνδιοργανώτρια έχει από καιρό ξεκινήσει ενέργειες, ώστε η διοργάνωση του τελικού να είναι η καλύτερη, κάτι που έγινε και πέρυσι με την διεξαγωγή του All Star game.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου