ΤΟΠΙΚΑ

Ο Ολυμπιακός θέλει και μπορεί… να καλύψει την διαφορά

ο-ολυμπιακός-θέλει-και-μπορεί-να-καλ-851206

Η όρεξη φαίνεται πως άνοιξε στον Ολυμπιακό μετά και το πέρας της 18ης αγωνιστικής η οποία βρήκε τους ερυθρόλευκους ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των προσδοκιών τους. Οι Βολιώτες μπήκαν δυνατά από το πρώτο λεπτό, αφού ο Μπουντούρης σούταρε η μπάλα όμως πέτυχε το αριστερό δοκάρι του Καραμπετάκη. Το σκορ όμως δεν άργησε να ανοίξει με τον Καλόγηρο να σεντράρει και να βρίσκει τον δαιμονισμένο Μπουντούρη που σκόραρε το πρώτο από τα δυο προσωπικά του τέρματα επτά λεπτά μετά από την έναρξη του ματς. Στο 18’ ήταν σειρά του νεαρού Γεωργιάδη να σημαδέψει το δοκάρι. Ο Μάκης Αγγελόπουλος επιβεβαίωσε την ανοδική του πορεία, σκοράροντας μετά από διπλή ατομική προσπάθεια στο 25’. Ο χορός των γκολ στο πρώτο ημίχρονο σταμάτησε με δημιουργό και πάλι τον Καλόγηρο και εκτελεστή τον Μπουντούρη στο 38’. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το τελευταίο τους τέρμα με τον Τσάγγαρη να πιάνει την κεφαλιά σε σέντρα του Γεωργιάδη στο 55’. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που ο Καραμπετάκης μάζεψε την μπάλα από την εστία του αφού όλες οι υπόλοιπες ενέργειες δε βρήκαν στόχο. Το μόνο που κατάφερε η Γρατινή ήταν να σημειώσει το γκολ της τιμής στο 72’ με τον Ταβασίδη .

Στόχος μας η κορυφή

Η ομάδα του Βόλου απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο κόντρα στη Δόξα στην Κομοτηνή, αλλά πλέον η δουλειά και η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί έτσι ώστε να μην πάει χαμένη η χρονιά. Όπως δηλώνει και ο τεχνικός του συλλόγου Κώστας Σταματίου στον «Τ» : «Είναι ενθαρρυντικό που μειώσαμε την διαφορά από τον πρωτοπόρο Πιερικό και αφήσαμε και τη Λαμία μια θέση πίσω μας. Στόχος μας είναι -και δεν το κρύβουμε- να καλύψουμε τη διαφορά και αυτό το πιστεύουμε όλοι ακράδαντα, από τον πρώτο ως τον τελευταίο που ασχολείται με αυτή την ομάδα». Το χθεσινό ματς πάντως είναι και το πρώτο στο οποίο οι ερυθρόλευκοι υποχρεώνουν σε εκτός έδρας αγώνα τους γηπεδούχους να μαζέψουν τέσσερις φορές την μπάλα από τα δίχτυα. Την ικανοποίησή του δεν κρύβει και ο 46χρονος τεχνικός, ο οποίος συμπληρώνει : «Παράλληλα με τη βαθμολογική κατάσταση, με ικανοποιεί και το καλό ποδόσφαιρο που παίζουμε, πλέον σκοράρουν παίχτες οι οποίοι στο παρελθόν δεν έβρισκαν δίχτυα».

Όσον αφορά στα αγωνιστικά δρώμενα, οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν ήδη από χθες την προετοιμασία για τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ενωση Θράκης, ενώ το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει δυο προπονήσεις , μια στις 8πμ το πρωί όπου και θα λάβουν μέρος όσοι δεν αγωνίστηκαν την Τετάρτη. Η άλλη είναι προγραμματισμένη για τις 12μμ με την παρουσία όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος

Τραυματίες

Δυστυχώς για την ομάδα του Ολυμπιακού αρκετοί είναι εκείνοι που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, όλοι όμως βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας. Συγκεκριμένα , ο Βραζιλιάνος Μασάδο μπήκε στο πρόγραμμα της ομάδας, αν όμως δεν είναι έτοιμος ως την Δευτέρα, θα αποκλειστεί από την αποστολή. Με ατομικό πρόγραμμα συνεχίζουν και οι Φλώρος, Διαμάντης ενώ ο Παρίσης με τον Γιακάκογλου δεν υπολογίζονται μιας και έχουν μείνει πολύ πίσω.

Να σημειωθεί πως η νίκη στην Κομοτηνή επί της Γρατινής αφιερώθηκε από το προπονητικό τιμ τους παίχτες και τη διοίκηση στον τερματοφύλακα της ομάδας Χρήστο Καρκαμάνη, ο οποίος υποβλήθηκε την Τετάρτη σε επιτυχημένη εγχείρηση στο Διαβαλκανικό κέντρο.

Ενίσχυση στην επίθεση

Ενίσχυση στην επίθεση χρειάζεται ο Ολυμπιακός Βόλου, όπως επισημαίνει και ο τεχνικός του. «Σίγουρα μετά την μετακίνηση του Γιώργου Τριχιά στην ομάδα του Θρασύβουλου χρειαζόμαστε ενίσχυση από επιθετικό ποδοσφαιριστή. Κινούμαστε για την απόκτηση ενός κυνηγού, τώρα αν θα προκύψει και δεύτερος, θα φανεί. Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Ολυμπιακός ξεκινάει μια μεγάλη αναδιοργάνωση σε όλα τα επίπεδα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου