ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Τα παράπονά του έκανε στον Καραμανλή ο Πολύδωρας, ότι ενώ το μπάχαλο στις υπηρεσίες το κανε ο Βουλγαράκης, πληρώνει αυτός τα σπασμένα της κριτικής. Με την ευκαιρία του κανε και ο Καραμανλής τα δικά του, ότι οι Αμερικάνοι παίζουν όλο μόνοι τους και δεν του δίνουν σημασία.

Σε «ισοπαλία μεταξύ ναι και όχι» κινείται η πολιτική της κυβέρνησης. Λέει «ναι» στις κάμερες, στην παρακολούθηση και στην παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και «όχι» στο πανεπιστημιακό άσυλο, στις ανεξάρτητες αρχές και στις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας.

Τότε γιατί έχω την εντύπωση ότι είμαστε στους χαμένους;

Μπας και ήταν τίποτα οικολόγοι μεταμφιεσμένοι σε Δικαστές του ΣτΕ αυτοί που έκριναν ότι είναι λάθος η αναθεώρηση του άρθρου 24 για τα δάση;

Δεν μπορεί να είναι τόσο λάθος και ο καθηγητής Παυλόπουλος και ο προφέσορας Ρουσόπουλος που ξεσπαθώνουν υπέρ της οικοπεδοποίησης δασικών εκτάσεων.

Πάει και ο Ανδριανόπουλος. Την έχασε την βουλευτική έδρα λόγω επαγγελματικού ασυμβίβαστου. Εχει γούστο να περάσει κρίση πολιτικής ταυτότητας η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ και να θέλει «ντιβάνι» και ψυχανάλυση ο Γιώργος λόγω του χωρισμού.

Ως «Πηλιορείτης» δε θα μπορούσε να ξεχάσει το παιχνίδι που έπαιξαν πίσω από την πλάτη του μέχρι και πρώην εξ απορρήτων συνεργάτες του, ο Κυρ. Μήτρου. Γι αυτό και σταμάτησε τη διαδικασία πρόσληψης του Γ. Ευμορφόπουλου στην ΤΕΔΚ.

Το θέμα παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο… Βασ.Κοντορίζος. Καταγράφοντας τους γαλάζιους δημάρχους που είναι με τη μία ή την άλλη πλευρά για να κάνει υπολογισμούς για την επόμενη συνέλευση. Εκεί που θα βγει η νέα Διοίκηση της ΤΕΔΚ. Σημειώνοντας ότι ο Αλεξόπουλος έμεινε «νταν στη μέση».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου