ΤΟΠΙΚΑ

Οι εκπρόσωποι σε συνδέσμους και επιτροπές στη Ν. Ιωνία

οι-εκπρόσωποι-σε-συνδέσμους-και-επιτρ-851206

Μετά από διεξοδική συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο Νέας Ιωνίας, ορίστηκαν οι εκπρόσωποι στους διαδημοτικούς συνδέσμους που βάσει πλέον του νέου Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων είναι δύο μέλη από την πλειοψηφία και ένα συνολικά από τη μειοψηφία. Προηγήθηκε δεκάλεπτη διακοπή που ζήτησε η αντιπολίτευση προκειμένου να συνεννοηθούν όλες οι παρατάξεις για τους εκπροσώπους τους στις διαδημοτικές επιχειρήσεις –με τη σύμφωνη γνώμη και της πλειοψηφίας-

Ο δήμαρχος της Νέας Ιωνίας κ. Π. Μαβίδης ξεκαθάρισε εξαρχής ότι οι ορισμοί θα γίνουν βάσει των όσων προβλέπει ο κώδικας, συμφώνησε ωστόσο κυρίως για το ΧΥΤΑ, το Κοιμητήριο και τα Σφαγεία ότι, εφόσον είναι εφικτό, θα είναι γόνιμο να υπάρξει εκπροσώπηση όλων των παρατάξεων.

Έτσι αποφασίστηκε ομόφωνα στη ΔΕΥΑΜΒ να εκπροσωπηθεί η αντιπολίτευση με εκπροσώπους από την πρώτη και τη δεύτερη μειοψηφία, στο ΧΥΤΑ η θέση παραχωρήθηκε στην τρίτη μειοψηφία και στα Σφαγεία στην τέταρτη δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης.

Έτσι στη ΔΕΥΑΜΒ θα συμμετέχουν οι Π. Μαβίδης που θα είναι αντιπρόεδρος βάσει του καταστατικού της επιχείρησης, και οι κ. Χρ. Βαΐου και Τ. Μπασδάνης (από την πλειοψηφία), Κ. Χαλέβας και Ι. Μολοχίδης (από τη μειοψηφία)

Στο Δ.Σ ΧΥΤΑ οι κ.κ. Απ. Καζάκης, Χρ. Φασούλας ( από την πλειοψηφία) και ο Γ. Φουντουκίδης (μειοψηφία)

Στο Σύνδεσμο Κοιμητηρίου οι Στ. Λημνιός, Ν. Μαυρόπουλος (από την πλειοψηφία) και Κ. Μωυσίδης( μειοψηφία)

Στα Σφαγεία Α.Ε οι Κ. Μπενάκης στο Δ.Σ (από την πλειοψηφία) και Βασ. Λινάρδος στη Γενική Συνέλευση ως εκπρόσωπος του Δήμου (από τη μειοψηφία)

Στην Επιτροπή Πολεοδομικών Θεμάτων οι Ν. Σκαρλάτου, Στ. Βαφειάδης,Δ. Χατζηγεωργίου, Γ. Διμοιρίδης, Θαν. Κολλάτος, Θ. Μισοκέφαλος, Τ. Θεοχαρόπουλος, Ν. Κατσής (από την πλειοψηφία) Τ. Σαλλίων, Γ. Φουντουκίδης, Χρ. Γεωργιάδης, Κ. Γκόκας (από τη μειοψηφία) ως τακτικά μέλη και ένας εκπρόσωπος ΤΕΕ.

Στην Επιτροπή Κυκλοφοριακών Θεμάτων Γ. Καουνάς, Ν. Σκαρλάτου, Κ. Σακελλαρίου, Χρ. Βαίου, Γ. Δεμιρίδης (από την πλειοψηφία) Κ. Τσαλόγλου, Ιορ. Πολατίδης, Γ. Μαλαμούλης, Β Ιωαννίδης (από τη μειοψηφία) καθώς και εκπρόσωπος της Τροχαίας Βόλου, του Αστικού ΚΤΕΛ, του ΤΕΕ, και των Ταξί

Στην Επιτροπή Λαϊκών Αγορών Προέδρος Γ. Κουφογιώργος και μέλη Στ. Λημνιός, Απ. Καζάκης με αναπληρωματικούς Χρ. Βαίου, Σ. Μπενάκης και Κ. Σακελλαρίου.

Το Δ.Σ επίσης όρισε τον κ. Γ. Κουφογιώργο εκπρόσωπο στην επιτροπή αδειών παραγωγών λαικών αγορών με αναπληρωμτικό τον κ. Απ. Καζάκη

Στη Δημοτική Επιτροπή Γυναικών Χ. Αγκρή, Χ. Βαίου,Ν. Σκαρλάτου, Δ. Μπακλατζή, Φ. Περιβολάρη και Φ. Χαλέβα

Στην Επιτροπή Ονοματοθεσίας Τ. Μπασδάνης, Απ. Καζάκης, Φ. Λαμπρινίδης τακτικά μέλη και Σ. Μπενάκης αναπληρωματικός

Στην Επιτροπή εκτίμησης και καταμέτρησης των προς εκποίησης ακινήτων Γ. Καουνάς, Ν. Σκαρλάτου με αναπληρωματικό τον κ. Φ. Λαμπρινίδη

Στην Επιτροπή Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών Χρ. Φασούλας και Τέλης Μπασδάνης

Στην Επιτροπή καταστροφής άχρηστων υλικών Γ. Καουνάς τακτικό μέλος και Ν. Σκαρλάτου αναπληρωματικό μέλος

Στην Επιτροπή Παραλαβής προμηθειών Γ. Κουφογιώργος τακτικό μέλος και Στ. Μπενάκης αναπληρωματικός.

Επίσης ορίστηκαν στην Επιτροπή Παραλαβής έργων μέχρι 6.000 ευρώ η κ. Ν. Σκαρλάτου και η κ. Χ. Βαΐου, ενώ στην επιτροπή παραλαβής έργων άνω των 6.000 ευρώ ορίστηκε ο κ. Απ. Καζάκης με αναπληρωματικό τον κ. Χρ. Φασούλα, ενώ επίσης θα συμμετέχουν δύο τεχνικοί υπάλληλοι ,καθώς τέλος τα μέλη των σχολικών επιτροπών του Δήμου Νέας Ιωνίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου