ΤΟΠΙΚΑ

Σιλοφόρο συνέθλιψε 76χρονο στο Βόλο

σιλοφόρο-συνέθλιψε-76χρονο-στο-βόλο-851206

Τραγικό θάνατο κάτω από τις ρόδες ενός φορτηγού – σιλοφόρου βρήκε ένας 76χρονος συνταξιούχος από το Βόλο, όταν προσπάθησε να διασχίσει την οδό Αναλήψεως στο ύψος της οδού Σπυρίδη.

Το θανατηφόρο τροχαίο, σημειώθηκε χθες στις 1.50 το μεσημέρι, με θύμα τον 76χρονο Νικόλαο Τακτικό, συνταξιούχο καθηγητή Γερμανικών.

Ο 76χρονος βρισκόταν στην νησίδα της οδού Αναλήψεως, όταν προσπάθησε να περάσει απέναντι προκειμένου να κατέβει την οδό Σπυρίδη.

Εκείνη την ώρα υπήρχε μεγάλη κίνηση και μπροστά του, πέρασε ένα φορτηγό – σιλοφόρο, που οδηγούσε 30χρονος, κάτοικος Αγριάς, οδηγός.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο Νικόλαος Τακτικός για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο (πιθανόν να ζαλίστηκε) έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του βαρέος οχήματος. Ο 30χρονος οδηγός αντιλήφθηκε ότι κάτι συμβαίνει από τον γδούπο του σώματος του συνταξιούχου και σταμάτησε. Στη θέα του άψυχου κορμιού ο 30χρονος έπαθε σοκ, ενώ αμέσως έσπευσαν περίοικοι για να βοηθήσουν και ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε για αρκετή ώρα, ενώ όπως ανέφεραν οι περίοικοι, η κατάσταση είναι ανυπόφορη, στην οδό Αναλήψεως από την διέλευση των μεγάλων φορτηγών. Όπως έλεγαν η υπομονή τους έχει εξαντληθεί να περιμένουν να ολοκληρωθεί ο Περιφερειακός, απ΄ όπου θα γίνεται η διέλευση των φορτηγών.

Ο 30χρονος οδηγός του φορτηγού-σιλοφόρου συνελήφθη, ενώ ως αιτία του δυστυχήματος ήταν η έλλειψη προσοχής από οδηγό και πεζό, σύμφωνα με την Τροχαία Βόλου, η οποία διενεργεί την προανάκριση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου