ΤΟΠΙΚΑ

Τηλεοπτικό Σαββατοκύριακο στην Τσαγκαράδα

τηλεοπτικό-σαββατοκύριακο-στην-τσαγ-851206

Το Ανοιξιάτικο ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο βοήθησε στο να πλημμυρίσει η Πλατεία της Αγίας Παρασκευής Τσαγκαράδας από δημότες όλων των ηλικιών, οι οποίοι παρακολούθησαν τα γυρίσματα της εκπομπής «Κυριακή στο Χωριό» της ΕΤ3.

Χορευτικά συγκροτήματα του Δήμου, ο Συνεταιρισμός Γυναικών Ανηλίου, ξενοδόχοι, εστιάτορες, ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων, ψαράδες, αγρότες, καστανάδες, ανθοκαλλιεργητές, μελισσοκόμοι και τουρίστες, συνοδευόμενοι από παραδοσιακή ορχήστρα, γλέντησαν, δοκίμασαν μεζέδες και παραδοσιακά φαγητά και γλυκά, τα οποία ετοίμασαν οι γυναίκες του Δήμου μας, έδωσαν μία αυθεντική εικόνα της ζωής των κατοίκων του Δήμου μας.

Η εκπομπή αυτή θα προβληθεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, και ώρα 14:30΄μ.μ. από την ΕΤ3.

Εκτός από την ΕΤ3, από το Σάββατο συνεργεία του τηλεοπτικού σταθμού ΑΛΦΑ προετοιμάζουν τα γυρίσματα του σήριαλ που έχει σα θέμα την ζωή της Έλλης Λαμπέτη, η οποία έζησε για μεγάλα χρονικά διαστήματα στο ιδιόκτητο σπίτι της στον Άι Γιάννη.

Επίσης το διαφημιστικό τουριστικό κανάλι ΑR MEDIA προγραμμάτισε γυρίσματα τουριστικής διαφήμισης του Δήμου, τα οποία θα προβληθούν σε συνδρομητικά κανάλια και συνάμα θα προχωρήσει στην παραγωγή τουριστικού DVD, το οποίο θα διανείμει δωρεάν στους φίλους και επισκέπτες της περιοχής μας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου