ΤΟΠΙΚΑ

Ο Ταχυδρόμος χτυπάει πάντα 2 φορές

ο-ταχυδρόμος-χτυπάει-πάντα-2-φορές-851206

Τα αυτονόητα

Κύριε Παπατόλια, σήμερα έχουμε την υποχρέωση να σας πούμε μπράβο επειδή πράξατε το αυτονόητο καθήκον σας κι όχι μόνο ρίξατε τα επιβαλλόμενα πρόστιμα στους αισχροκερδούντες εις βάρος μας, αλλά δημοσιοποιήσατε και το όνομα της επιχείρησής τους, έτσι, για να μπορέσουμε να αυτοπροστατευτούμε. Κύριε Βούλγαρη, σήμερα έχουμε την υποχρέωση να σας πούμε μπράβο γιατί σκύψατε πάνω από τα σχολεία, είδατε, φρίξατε κι είπατε το αυτονόητο: "Όχι πια άλλο γκρίζο…". Μεγάλη κουβέντα για ένα φαινομενικά "μικρό" πράγμα…

Λίγα αυτονόητα ακόμα κι η ζωή μας θα είναι καλύτερη.

Φ.Τ.

Για δες καιρό που διάλεξε

Σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο στην Ελλάδα ο ρατσισμός προελαύνει. Αν είσαι ανάπηρος, τσιγγάνος, ομοφυλόφιλος, αν είσαι ηλικίας άνω των 50 ετών, αν έχεις διαφορετική εθνοτική καταγωγή από την ελληνική, αν δεν είσαι χριστιανός ορθόδοξος κ.τ.λ., την… έβαψες.

Για δες καιρό που διάλεξε να μιλήσει ο Καραμανλής στο Στρασβούργο για τα ανθρώπινα δικαιώματα! Και να ναι ζαλικωμένος ο άνθρωπος με κάμερες, αντιτρομοκρατικούς νόμους κι υπηρεσίες, τους Praetores Urbanis, την ΕΛ.ΑΣ και τον Πολύδωρα…

Φ.Τ.

Κανένα θέμα

Αστειότητες χαρακτήρισε ο Νομάρχης Απ. Παπατόλιας τα όσα γράφτηκαν σε παραπολιτική στήλη τοπικής εφημερίδας περί “διαμάχης και ψυχρών σχέσεων με το δήμαρχο Βόλου Αλ. Βούλγαρη.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Βόλου που ρωτήθηκε σχετικά δήλωσε στις κάμερες… ότι το μόνο που συγκράτησε από το όλο σχόλιο ήταν το σκίτσο… θέλοντας έτσι να καταδείξει ότι δεν υφίσταται θέμα.

Αίφνης

Ξαφνιάστηκαν πραγματικά- διότι δεν υπήρξε προηγούμενη συνεννόηση- οι δήμαρχοι Βόλου και Νέας Ιωνίας όταν είδαν το Νομάρχη να μπαίνει στο γραφείο του κ. Μαβίδη.

Βέβαια ο ίδιος εξήγησε αργότερα ότι ήθελε πριν τη συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας- να επιβεβαιωθεί το κοινό μέτωπο για το Νοσοκομείο.(;)

Η αμηχανία πάντως ήταν διάχυτη τα πρώτα λεπτά – αδιάψευστος μάρτυρας ο φακός της τηλεοπτικής κάμερας- κυρίως για το γεγονός ότι η λογική επιτάσσει σε αυτές τις περιπτώσεις μία προηγούμενη συνεννόηση, την οποία ο κ. Απόστολος Παπατόλιας δεν φρόντισε να έχει με τους δύο αιρετούς του Πολεοδομικού Συγκροτήματος, όπως είθισται, αφενός διότι τόσα σοβαρά ζητήματα δεν συζητιούνται στο “πόδι” και αφετέρου διότι το κοινό μέτωπο στη διεκδίκηση των σοβαρών επιλογών της πόλης… επιβάλλει σοβαρό σχεδιασμό και πάνω από όλα προγραμματισμό.

Β.Κ

Φουλ

οι μηχανές

Φουλάρει το ΠΑΣΟΚ τις μηχανές και προετοιμάζει γερή αντεπίθεση στα αγροτικά.

Μία ιδέα θα πάρουν σήμερα όσοι παραβρεθούν, και αναμένεται να είναι πολλοί, στην εκδήλωση του Αγροτικού Τομέα ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας στο Στεφανοβίκειο, όπου ο Θανάσης Παπαγεωργίου, μέλος του Τομέα και του Εθνικού Συμβουλίου, θα αναφερθεί στις επιπτώσεις της ΚΑΠ και θα παρουσιάσει τις νέες προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ανάπτυξη της υπαίθρου.

Β.Κ

Προς

δημοπράτηση

Με την ευχή αυτή τη φορά να μην υπάρξει “εμπλοκή” λόγω απεργίας, η δημαρχιακή επιτροπή του Δήμου Βόλου καθόρισε χθες την 20η Φεβρουαρίου ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού για το Βρεφονηπιακό Σταθμό στη Μετομορφώσεως.

Αρχικά η δημοπράτηση του έργου είχε οριστεί για τις 16 Ιανουαρίου, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω της τρίωρης στάσης εργασίας που είχαν κηρύξει οι Μηχανικοί του Δημοσίου.

Β.Κ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου